Sabeltann- Formoe: - Sjiraffen bør hete Myggen!

..men Venke Knutson stemmer på Raffen

(VG Nett)Terje Formoe stemmer for Myggen, Knut Haavik holder en knapp på Jaques Sjiraff. Men det er du som bestemmer, helt frem til midnatt.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Du kan stemme på din favoritt frem til midnatt og i morgen offentliggjør vi hva den lille sjiraffen skal hete her på VG Nett. Vinneren får en drømmedag i Kristiansand Dyrepark.

HVA SYNES DU SJIRAFFEN BØR HETE? STEM HER!

Hjerteknuseren har vært navnløs siden den ble født natt til 15. februar og det så en stund ut som om den ikke ville klare seg. Det ble snart klart at alt ville gå bra og siden 19.januar har VG Nett-leserne kunne se sjiraffen live på VG TV.

Til sammen 1655 forslag kom inn da VG Netts lesere fikk foreslå hva den lille hjerteknuseren skulle hete.

Alle forslagene kan du seher!

Velger seg Myggen

STEMMER FOR MYGGEN: - Myggen er jo et ikon her på Sørlandet, sier Terje Formoe, kanskje mest kjent som Kaptein Sabeltann. Foto: SCANPIX

Terje Formoe, alias Kaptein Sabeltann, er nok bedre kjent i Dyreparken enn de fleste. Han synes Jaques Sjiraff er kreativt og at Raffen er det mest barnevennlige. Etter litt betenkningstid velger han imidlertid Myggen, fordi det også er kallenavnet til fotballspilleren Erik Mykland som har spilt for Start.

VGTV:Se sjiraffen bli født!

- Det er jo det morsomste. Myggen er jo et ikon på Sørlandet og siden den ene Myggen har lagt opp så hadde det vært fint å få en ny en, sier Formoe til VG Nett.

Han synes imidlertid at Jaques Sjiraff er veldig kreativt og at Raffen er det mest barnevennlige.

- Melvin eller Raffen

Venke Knutson vokste opp på Birkeland og har også har vært mye i Dyreparken.

- Vi hadde jo årskort vi som alle andre og så mye på Julius. Så det er viktig at de finner et nytt dyr som barna kan bli glad i, sier hun til VG Nett.

Artisten stemmer for Melvin eller Raffen.

HADDE ÅRSKORT: Venke Knutson hadde årskort i Dyreparken da hun vokste opp og synes det er viktig at man finner et dyr barna kan bli glad i. Hun foreslår Raffen eller Melvin som navn til den nye sjiraffkalven. Foto: SCANPIX

- Jeg har jo vokst opp med Portveien 2, så Raffen høres gøy ut, synes jeg. Det hadde vært veldig hyggelig, sier hun.

- Artig navn

At Jaques Sjiraff er kreativt synes også tidligere redaktør i Se og Hør, dyreelsker og dommer i både «Norges peneste hund»- og «Norges styggeste hund»- konkurransene Knut Haavik.Nett.

- Det er et artig navn. Det klinger godt, med assosiasjoner til Frankrike, sier han til VG Nett.

Haavik er imidlertid litt tvilende til at det er det sjiraffbarnet blir hetende.

- Jeg tror kanskje det er et litt søtere navn som blir valgt, sier han.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder