UNDERSØKER: Politiet fortsetter undersøkelsene utenfor åstedet i Asker mandag. Foto: Helge Mikalsen/ VG

Politiet mener mann er drept i Asker

ASKER (VG) Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann ble funnet livløs på en adresse.

Artikkelen er over tre år gammel

Politiet rykket ut til stedet etter at de fikk melding om bråk på adressen klokken 21.19.

– På stedet ble det funnet en livløs person. Det ble forsøkt gjenopplivning, men uten hell, sa politiinspektør Ketil Thue til VG søndag kveld.

Han forteller at avdøde ikke er identifisert, men bekrefter at det er en mann. Ingen er så langt pågrepet.

– Det er omstendighetene på stedet som gjør at vi etterforsker det som et mulig drap. Jeg ønsker ikke å gå i detalj, sier han.

Mandag morgen sier naboer til VG at området vanligvis er svært stille og fredelig. En av de nærmeste naboene verken hørte eller så noe søndag kveld, før de oppdaget politibilene som sto utenfor huset.

ETTERFORSKER: En politipatrulje står natt til mandag ved boligen hvor en mann ble funnet livløs søndag kveld. Foto: Mattis Sandblad VG

– Det har aldri har vært noe bråk fra huset som jeg vet om. Jeg kjenner ikke han som døde, men jeg har hilst på ham flere ganger. Dette er fryktelig ekkelt, sier en av de nærmeste til VG.

En nabo som Budstikka har snakket med har imidlertid dette å si:

– Vi har sett med egne øyne at politiet har vært der minst to ganger tidligere

Utenfor boligen holder uniformert politi vakt. Ruten på inngangsdøren er knust, og det er satt opp en finerplate over hullet. Under dørklinken er det tydelige blodspor og innenfor jobber fortsatt kriminalteknikere med undersøkelser.

Overfor Budstikka ønsker ikke politiinspektør Thue å fortelle om politiet leter etter personer som kan settes i sammenheng med saken. Han vil heller ikke si om stedet er en kjent adresse for politiet.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder