KOM TIL OSS! Miriam, Joakim og Sunniva (nå 15 md.) ønsker velkommen hjem til dem på julaften. Dette bildet er fra i fjor. Foto: Privat

Gis bort: En plass ved julaften-bordet!

Her er årets varmeste tilbud på finn.no! Har du ingen å feire med, kan du komme hjem til disse snille menneskene som åpner dørene sine for deg på julaften.

Miriam Sekkelsten Hoel (34), ektemannen Joakim (33) og Sunniva (15 måneder) skal feire jul hjemme hos seg selv i år, men føler at det blir litt stusslig med bare de tre pluss Miriams mamma rundt bordet.

Derfor bestemte Miriam seg for å ta grep. Forrige søndag rykket hun inn denne annonsen på finn.no:

«Vi er en liten familie på 3 (mamma, pappa og en liten frøken på 1 år) som i år har plass rundt bordet! Vi blir i år 3 voksne og 1 barn – vi kan gjerne hjelpe til med henting og kjøring hjem igjen – ingen skal sitte alene på julaften og hos oss er det hjerterom ❤️ vi ser for oss en enslig med barn ❤️ men selvfølgelig er alle velkommen ❤️ håper å høre fra deg/dere

– Kan hente og kjøre til boligen i Son.

– Hvordan kom dere på dette?

– Vi har snakket om dette i mange år. Men det har liksom aldri passet og i fjor var datteren vår bare måneder. Men vi vil gjerne feire hjemme og i år ble det bare oss og min mamma, og da kom vi på dette, sier Miriam til VG.

Hun forteller at de har stor familie på begge sider, og at de i tidligere år har feiret sammen med storfamilien.

– Har dere fått noen reaksjoner på annonsen?

– Ikke ennå, jeg lurer på om det er litt tidlig. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger og tilbud om gaver og Vipps-bidrag til middagen, og det er hyggelig, men vi ønsker oss mest noen å feire sammen med, sier hun.

GIS BORT: Denne annonsen finner du under «gis bort» på finn.no Foto: Fra finn.no

– Hvem ønsker dere mest som gjester?

– Det spiller absolutt ingen rolle. Vi har plass rundt bordet og kan ta flere. Vi ser for oss enslige, men setter ikke lås på det. Hos oss er alle velkomne.

Ribbe med alt

Miriam forteller at både hun og mammaen er utdannede kokker, så maten bør potensielle julegjester ikke bekymre seg for.

– Det blir vel servert god mat da?

– Ja det håper jeg. Opprinnelig har jeg tenkt å servere ribbe. Med medisterkaker, julepølse og surkål eller rødkål, med alt tilbehør. Og det blir riskrem til dessert. I tillegg kommer mammaen min med kake – for det gjør hun alltid, sier Miriam.

les også

Stor øl-oversikt: Det beste juleølet til mat

Pluss content

Kan lage vegan-rett

Og det kan jo hende at det melder seg noen som ikke spiser kjøtt. Men det er intet hinder for Miriam.

– Alle er velkomne uansett. Spiser de ikke tradisjonell julemat, lager jeg en vegetarrett, sier 34-åringen.

Hun har som sagt ennå ikke hørt fra noen som vil komme, og la derfor saken ut på Facebook i håp om å nå ut til flere.

– Men, jeg var usikker på om jeg skulle dele på Facebook for det er ikke meningen å få sånne «du er snill»-meldinger. Men jeg håper noen slår til nå, etter å ha lest dette, sier hun.

For ordens skyld: Finn.no er et selskap som er eid av Schibsted Norge, som også eier VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder