SEPARERES: Julie Brodtkorb og Thore Kristiansen sammen landsmøte for Høyre på Clarion Hotel Oslo Lufthavn i 2015 Foto: Fredrik Solstad

Julie Brodtkorb og Thore Kristiansen separeres

Etter fire år sammen velger Julie Brodtkorb (43) og ektemannen Thore Kristiansen (56) å gå hver til sitt.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Leder for Kringkastingsrådet og direktør for Maskinentreprenørenes Forening (MEF) Julie Brodtkorb og sivilingeniør og økonom Thore Kristiansen giftet seg i 2017, etter å ha vært forlovet i to år. Etter fire år sammen har de to valgt å gå hvert for sitt.

– Det er fryktelig, fryktelig trist, sier Thore Kristiansen til VG.

Det var Kristiansen som gikk ned på kne til den daværende statssekretær i skiløypen i 2015, da de var sammen på påskeferie i Hafjell.

– Vi har vært sammen i fire år og jobbet hardt for å få forholdet til å fungere, men det har vi dessverre ikke fått til og vi har valgt å ta konsekvensene av det. Julie er en helt fantastisk kvinne som har nådd langt og jeg kommer til å forsette å heie på henne, bare ikke lenger som ektemann, men som en god venn, sier Kristiansen.

VG har vært i kontakt med Brodtkorb som ikke ønsker å kommentere saken.

Brodtkorb har tidligere vært gift med Tore Aksel Voldberg. Skilsmissen mellom de to ble omtalt som Norges dyreste.

Sommeren 2014 ble det kjent at Brodtkorb og tidligere forlagssjef William Nygaard gikk hver til sitt, etter å ha vært et par i om lag to år. I VG+ snakket hun ut om livet etter bruddet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder