Politiet jobber med sporsikring på stedet etter at en mann ble knivstukket onsdag kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Mann knivstukket i halsen i Oslo

En mann er fraktet til sykehus etter en knivstikking på Grønland i Oslo onsdag kveld. Skadeomfanget er ukjent. Politiet søker etter gjerningspersonen.

  • NTB
Publisert:

Mannen ble behandlet på stedet før han ble fraktet til sykehuset.

– Han er knivstukket i halsen, noe som i utgangspunktet er et uheldig sted å bli stukket, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB klokken 23.55.

– Det er per nå ikke noe som indikerer at han er i livsfare, men samtidig ser vi på dette som en alvorlig sak, tilføyer han.

Like før midnatt var mannen fortsatt på operasjonsbordet på Ullevål sykehus.

– Vi rakk å ha en rask samtale med ham på åstedet. Han fortalte da at han ikke vet hvem gjerningspersonen er, forteller Pedersen til NTB.

Politiet er derfor til stede på sykehuset hvor de venter på at det skal bli mulig å snakke med fornærmede igjen, samtidig som de søker bredt etter gjerningspersonen i området hvor han ble stukket, like ved Akerselva på Grønland.

– Vi vet ikke noe om hendelsesforløpet per nå. Det kan ha vært tilfeldig og det kan ha vært en foranledning. Vi holder alle kort åpne, sier operasjonslederen.

Åstedet er sperret av og politiet forsøker å komme i kontakt med vitner.

Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 23.05.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder