Barnedrapene kan ha vært planlagt

Etterforskerne i Kristiansand tror barnedrapene i Baneheia kan ha vært planlagt. Etterforskningen konsenteres rundt fem mistenkelige menn.

Artikkelen er over 20 år gammel

En av teoriene er at drapsmannen planla dette nøye ved å kutte til greiner å skjule likene med på forhånd. Mengden greiner og den omfattende jobben på åstedet kan tyde på grundige forberedelser, melder TV2.

Holdt øye med plassen

Gjerningsmannen eller gjerningsmennene kan også i flere dager ha holdt øye med badeplassen der de to jentene var. Politiet tror løsningen i drapssaken finnes i materialet som er innsamlet til nå i etterforskningen.

700 tips

Snart to uker etter at barnedrapene ble begått, har politiet fått inn rundt 700 tips fra publikum, men ønsker fortsatt hjelp fra folk som kan ha nye opplysninger og tips i saken.

35 tjenestemenn fra Kristiansand politidistrikt samt fra Kriminalpolitisentralen i Oslo jobber torsdag med vitneavhør og alibisjekk i saken.

Fem mistenkelige menn

Politiet i Kristiansand konsentrerer nå etterforskingen rundt fem menn som oppførte seg mistenkelig nær åstedet i Baneheia på drapskvelden, melder TV2. Etter snart to uker har ingen av dem meldt seg, og det vekker mistanke om at en av dem kan være drapsmannen.

Politiet skal ikke kjenne identiteten til mennene, men har beskrivelser av hvordan de ser ut. Politiet mener fortsatt gjerningsmannen eller -mennene er fra distriktet, men bare et fåtall er i stand til å begå en slik grov handling.

Mer om

  1. Barnedrapene i Baneheia

Flere artikler

  1. Pappas farvel med Stine Sofie

  2. Hele byen jakter på morderen

  3. Tok farvel med en prinsesse i Grimstad

  4. Tviler ikke på løsning

  5. Jakten på drapsmannens profil

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder