MAKE IT APPEN: Slik ser VG-appen ut for henholdvis Android og iPhone. Foto: VG

Nå kan du bli varslet når det skjer noe stort i løpet av valgkampen

Her lærer du hvordan får du nyhetsvarsler ved viktige hendelser i valgkampen.

Publisert:

Vil du holde deg oppdatert gjennom hele valgkampen? Vil du unngå å miste et eneste viktig valgkamputspill fra Erna Solberg, Jonas Gahr Støre, Siv Jensen og de andre partilederne?

KJEMPER: Jonas Gahr Støre og Erna Solberg. Foto: HELGE MIKALSEN VG

Da bør du sørge for at du får såkalte pushmeldinger i VG-appen.

Nå utvider vi nemlig utvalget med en egen varsling for valgkampnyheter.

Tilpass varslingene her hvis du har Iphone, og her hvis du har en Android-telefon. (Du må installere appen for at det skal fungere).

Hvis du ikke har VG-appen installert allerede, kan du laste den ned her hvis du har Iphone, og her hvis du har Android telefon.

Hvis du ønsker å få flere varslinger kan vi også tilby flere kategorier.

Er du sportsinteressert, kan det for eksempel være interessant å få beskjed hvis Liverpool kommer til Norge for å spille en vennskapskamp. Dersom du er mer opptatt av underholdningsverdenen, kan du bli den første som får beskjed om Bruce Springsteens ekstrakonsert på Valle Hovin

Foto: VG

Tilleggskategorien «Nyheter» omfatter store nyheter fra innenriks, utenriks og økonomi, men som ikke er så viktige at de blir sendt ut på hovedvarselet. Dette kan være nyheter om renteendring, flomfare og det siste om Donald Trump.

Slik tilpasser du varslingene på 1-2-3:

Har du oppdatert til siste versjon, vil du bli guidet gjennom installeringen. Hvis ikke forklaringspanelet dukker opp, gjør du endringene ved å klikke på MENY på bunnlinjen, og velge VARSLINGER i menyen. Her kan du tilpasse etter eget ønske.

Har du smartklokke? Da vil du også motta meldingene der!

Ris eller ros? Produktsjef for VG-appen, Padraic Woods, vil gjerne høre fra deg i kommentarfeltet under hvis du har tilbakemeldinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder