FANT HØYRE: Dette er Reidar Osens venstre sko som han hadde på seg da han ble kidnappet. Nå har politiet funnet tvilingen. Foto: ,

Politiet har funnet skoen til overfalt forretningsmann

Politiet har funnet det som antas å være skoen til den 67 år gamle forretningsmannen Reidar Osen, som tidligere i desember ble overfalt i Bergen.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Skoen ble funnet i området Hausdalen onsdag, opplyser politiførstebetjent Hilde Reikrås i Hordaland politidistrikt. Det er trolig Reidar Osens sko det er snakk om.

KIDNAPPET: Gallerieier og mangemillionær Reidar Osen ble kidnappet for to uker siden, men greide å rømme. Foto: Marit Hommedal , NTB scanpix

Det vil nå bli gjort kriminaltekniske undersøkelser på stedet der skoen ble funnet.

Osen ble overfalt onsdag for to uker siden. Forretningsmannen har fortalt til Bergensavisen at han var på vei inn i varebilen sin, som sto parkert i Bergen, da det plutselig kom tre menn og dro ham bakover i bilen.

Mennene skal ha stripset ham og kjørt rundt med ham i over to timer før de forsvant. De snakket østeuropeisk og skal ha presset en pistol inn i munnen på forretningsmannen og truet ham for penger. Han skal også ha blitt sparket, slått og trampet på, og havnet på sykehus.

Les den dramatiske historien: Slik unnslap Osen kidnapperne

Hittil er ingen blitt pågrepet i saken. Politiet er interessert i opplysninger fra eventuelle vitner.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder