Mann (19) alvorlig skadet etter fall fra 6. etasje i Haugesund

En 19 år gammel mann pådro seg alvorlige skader da han falt cirka 15 meter fra leilighet.

Mannen var sammen med en jevngammel kamerat i en blokk i Haugesund da ulykken skjedde. Et vitne meldte politiet om hendelsen klokken 23.03 lørdag kveld. Det er mistanke om at de var påvirket av narkotika.

Operasjonsleder Trond Børge Åsbu i Sør-Vest politidistrikt sier til VG at begge to fremsto som om de var ruset på annet enn alkohol.

Politiet har på nåværende tidspunkt ikke noe informasjon om hva som skjedde forut for fallet, men forventer å kunne svare nærmere på spørsmål vedrørende dette etter avhør av den skadedes kamerat.

Var bevisst etter fallet

Rett etter klokken tre søndag ettermiddag bekrefter operasjonsleder at avhøret av kameraten pågår.

Mannen pådro seg alvorlige skader i fallet, men var ved bevissthet da han ble funnet på bakken. Han ble først fraktet til Haugesund sykehus, men ble derfra overført til Haukeland universitetssykehus med luftambulanse.

Leiligheten mannen falt fra var i 6. etasje og hadde balkong. Ifølge politiet skal han ha falt cirka 15 meter ned fra leiligheten.

– Det siste vi har fått opplyst fra universitetssykehuset er at han er alvorlig skadet, sier Åsbu.

Pågrepet for narkotikalovbrudd

Kameraten som var til stede i leiligheten, er pågrepet for narkotikalovbruddet og sitter i politiets arrest.

Politiets kriminalteknikere har nå gjort seg ferdige på utsiden av leiligheten og politiet vil fortsette med flere etterforskningsskritt utover formiddagen. Blant annet avhør av naboer i leilighetskomplekset.

Operasjonslederen forteller at den skadede er kjent for politiet, men ikke fra noen større saker. Den andre mannen som befant seg i leiligheten er ukjent for politiet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder