ETTERFORSKER: Kriminalteknikere har søndag jobbet på åstedet for sikre spor og kartlegge et mulig hendelsesforløp. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Kvinne død i mulig ulykke – politiet etterforsker

En utenlandsk kvinne mistet livet i en hendelse bygda Snartemo i Vest-Agder. Politiet kan så langt ikke gi noe klart svar på hva som har skjedd.

Politiet ble varslet om hendelsen ved 05.30-tiden søndag morgen. Den første meldingen inn til politiet gikk ut på at det kunne være en ATV-ulykke.

Men politiet er ikke sikre på om ATV-kjøring er årsak til hendelsen.

En utenlandsk kvinne ble erklært død på stedet. Pårørende er ikke varslet ennå, derfor er politiet varsomme med detaljer.

En annen utenlandsk kvinne ble alvorlig skadet i samme hendelse, og ble fløyet til Sørlandet sykehus.

Flere avhørt

På ulykkesstedet, en grusvei i bygda Snartemo i Hægbostad kommune, har kriminalteknikere jobbet for å sikre tekniske spor.

Flere vitner er avhørt i saken.

Ingen har status som siktet eller mistenkt.

– Vi jobber med en del vitneavhør, men så langt har ikke det gitt oss noe klart svar. Den skadede kvinnen er akkurat operert på sykehus. Hun har alvorlige bruddskader. Vi har ikke fått snakket med henne ennå, sier politiadvokat Cecilie Pedersen Hille til VG søndag ettermiddag.

les også

Tiltale: Slo i hjel katt foran datteren

Venter på obduksjonsrapport

Ved 23-tiden søndag var hendelsesforløpet fortsatt uavklart.

– Vi har vært i kontakt med den skadede kvinnen, men det har så langt ikke gitt oss noe mer. Trolig må vi avvente svarene fra den foreløpige obduksjonsrapporten før vi kan si noe mer. Vi er fortsatt i villrede med tanke på hendelsesforløpet, sier Hille.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder