Farvel, lavkarbo!

Pluss content

FREDRIKSTAD (VG) Stadig færre nordmenn er opptatt av å fjerne karbohydratene fra matfatet.

Av 

Bodil Sundbye

Publisert:

Nå er det naturlig mat som gjelder for nordmenn – vi har erklært krig mot kunstige tilsetningsstoffer. Det kommer frem av undersøkelsen Norske spisetrender.

Flere artikler

  1. Stor undersøkelse: Nordmenn er lei av ferdigmat

  2. Vi spiser middag stadig senere

  3. Ny undersøkelse: Dette er nordmenns matfrykt

  4. Pluss content

    – Ingen grunn til å spise glutenfritt dersom du ikke har glutenintoleranse: Eksperter: Du kan legge på deg av glutenfritt

  5. Pluss content

    Hjertealarm etter lavkarbo-bølgen

Fra andre aviser

  1. I ni år har de slitt med brødsalget. Fire ting har fått salget opp igjen.

    Bergens Tidende
  2. Plikt eller kos? Slik skaper du et bedre hverdagsmåltid.

    Bergens Tidende
  3. Vi betaler dobbelt så mye for å slippe å gjøre matjobben

    Bergens Tidende
  4. Stine (43) spiser ikke brød. – Kostrådene om kornprodukter må endres, mener lege og professor.

    Bergens Tidende
  5. Når mennesker med diabetes får råd om å spise mye sukker, må det gå galt

    Aftenposten
  6. Nå er mange gått lei av trening og sunn mat

    Aftenposten