«Mannen med ljåen» endte i arresten

Ville ta med leke-ljå inn på utested

(VG Nett) Den hjemmelagde ljåen satte en brå stopp på Halloween-feiringen for Kjetil fra Nesna.

  • Monica Bring Estensen
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Da han skulle fortsette feiringen på utestedet Thorvalds på Nesna slapp han ikke inn, skriver Helgeland Blad.

I anledning Halloween hadde Øwre kledd seg ut som mannen med ljåen med svart kappe, hvit og sort sminke i ansiktet og sist, men ikke minst - en hjemmelaget ljå.

Men mannen med ljåen ville ikke utestedet Thorvalds ha besøk av.

ARRESTERT: Kjetil Øwres Halloween-feiring endte heller dårlig. Her viser han såret han fikk da han ble arrestert av politiet. Foto: Privat

Øwre fikk beskjed om at han ikke slapp inn med ljåen, men han var enda ikke klar for å avslutte Halloween-feiringen og gikk likevel inn på utestedet for å fortsette festen med vennene sine.

Det skulle vise seg å bli en svært dyr Halloween-feiring for helgelendingen.

- Det var jo Halloween-party så vi hadde drukket og spist litt og vært på litt forksjellige plasser før vi kom til Thorvalds. Der var jeg ikke ønsket med en ljå. Siden det var en leke-ljå gikk jeg inn likevel. Da fikk vi servering, men plutselig ble jeg hentet av tre politimenn og lagt i bakken. Jeg fikk et stort sår i panna, sier Øwre.

- Jeg synes det var horribelt å bli lagt i jern fordi jeg hadde med meg en leke-ljå, fortsetter han og forteller at en kamerat måtte levere fra seg en plastikkøks.

Resten av natten måtte Øwre tilbringe i fyllearresten i Mo i Rana, syv mil fra hjemplassen. Da han slapp ut fikk han i tillegg en saftig bot på 8.000 kroner.

Sjekk ut VG-lesernes Halloween-bilder her.

Da utestedet ikke fikk mannen med ljåen til å dra, kontaktet de politiet.

- Vi fikk en melding fra utestedet der en person kom på utestedet utkledd og med en ljå. Han ville ikke gi den fra seg og var ikke ønsket inn på stedet med ljåen. Anmodet om politiets bistand om å fjerne mannen da han ikke var ønsket på utestedet, sier Håkon Bikset, operasjonsleder ved Helgeland politidistrikt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder