Rema 1000 og Coop Extra dumper prisene

Priskrigen på mat fortsetter. – Vi gjør det ikke fordi vi har råd til det, men fordi vi må, sier kommunikasjonsdirektør i Coop Norge til VG.

Publisert:

Rema 1000 og Coop Extra snur: Torsdag ettermiddag har begge dagligvarekjedene skrudd prisene tilbake til det de var før prishoppet 1. februar.

Det skjer dager to dager etter at Kiwi låste prisene på en rekke varer.

Les også: VG og E24 har sjekket prisene 31. januar, 1. februar og 2. februar. Sjekk resultatene her.

Konkurransen i norsk dagligvare er hard, skriver Rema 1000 Norge i en pressemelding:

– Men grunnfilosofien vår er at vi skal ha de laveste prisene eller stenge dørene. Dette vil koste, men den kostnaden tar vi, slik at vi kan holde kundeløftet vårt, sier administrerende direktør Tom Kristiansen.

Samtidig skrur Coop Extra ned prisene på 4000 varer. Det bekrefter kommunikasjonsdirektør i Coop Norge, Bjørn Takle Friis, overfor VG.

– Vi har justert prisene ned igjen til det de lå på før 1. februar, slik at vi er konkurransedyktige. Kundene kan være trygge på at det er like billig, og kanskje billigere, å handle på Coop Extra som hos våre konkurrenter, sier han.

– Vi gjør det ikke fordi vi har råd til det, men fordi vi må. Vi er nødt til å være konkurransedyktige for å ikke tape kunder – og det har vi hvert fall ikke råd til, sier han.

PS! Lurer du på hvilke tilbud matbutikkene reklamerer for nå? VGs uavhengige forbrukertjeneste Kupp sammenstiller disse i en egen app – last den gratis ned her!

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no