MISTENKELIG DØDSFALL: Krimteknikere jobber på åstedet i Slemmestad, etter at det er slått drapsalarm, etter funn av en død 50 år gammel mann i denne leiligheten. Foto:Vegard Aas,

Mann (50) Funnet død: Etterforsker mistenkelig dødsfall

Søndre Buskerud politidistrikt har startet etterforskning etter funn av en død 50 år gammel mann på Slemmestad i Røyken lørdag formiddag.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Funn på stedet gjør at vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall. Vi har med bistand av Asker og Bærum politidistrikt foretatt tekniske undersøkelser på stedet, og har også bedt om og fått bistand fra Kripos i både den tekniske og taktiske etterforskningen, sier lensmann i Røyken og Hurum, Reidar Foss i en pressemelding.

Lensmann Foss opplyser til VG at det var funn på stedet som nå har gjort at de har satt i gang etterforskning av saken.

- Hva kan du si om den avdøde?

- Det er snakk om en person som tidligere har vært i kontakt med politiet, men det er ikke snakk om noen gjenganger, sier Foss til VG.

MISTENKELIG DØDSFALL: Politiet jobber på åstedet i Slemmestad, etter at det er slått drapsalarm, etter funn av en død 50 år gammel mann i denne leiligheten. Foto:Vegard M. Aass,

Han sier politiet jobber med det som er av tilgjengelige ressuser for å etterforske dødsfallet.

- Vi etterforsker bredt, sier Foss.

Politiet opplyser ipressemeldingen at det var bekjente av avdøde som tok seg inn i leiligheten fordi de var bekymret fordi de ikke fikk kontakt med ham. De varslet AMK om funnet av den døde. Det er begrenset hva politiet kan si om bakgrunnen for hendelsen. Hva som har skjedd vil videre etterforskning kunne avdekke. Ingen personer er foreløpig pågrepet, opplyser politiet i pressemeldingen.

De pårørende av den døde er varslet.

Politiet har i kveld hatt rundspørringer i området, og lørdag kveld blir bekjente av avdøde og andre vitner avhør, melder Drammens Tidende.

– Men per nå har vi ingen vitner til en eventuell hendelse, sier Foss.

Kripos arbeider lørdag kveld på adressen mannen ble funnet.

Lensmannen vil ikke kommentere om de kjenner til dødsårsaken, men opplyser at mannen blir sendt til obduksjon.

Klokken 21.30 lørdag kveld, sier Reidar Foss til VG at de etter hvert vil justere ned etterforskningen for kvelden.

- Vi har jobbet intenst med å samle spor og tråder i saken, for å finne ut hva som har skjedd. Vi har ikke noe klart svar ennå, men vil fortsette i løpet av morgendagen, sier Foss.

VG kommer tilbake med mer

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder