Benjamin kom til verden med «Trump-sveis»

HÅRFIN: Benjamin (3 måneder) sjokkerte alle med den fyldige manken da han kom til verden. Foto:privat,

Sett på ma(n)ken!

Han er kanskje ikke presidentkandidat enda, men lille Benjamin (3 måneder) har sveisen som skal til.

  • André Haugen

Artikkelen er over fire år gammel

– Det første jeg så da han ble født var bare noe mørkt. Det viste seg å være hodet, sier barnefar Espen Thorsen (24).

MEKTIG SVEIS: Selv om lille Benjamin har en my fyldigere manke, ser barneforeldrene likheten med den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump. Her viser Trump frem det som kanskje er verdens mest kjente frisyre. Foto:Bill Pugliano,Afp

Det var ikke bare foreldrene som ble overrasket over det hårfagre mirakelet. Ifølge mamma Barbara Schultz (24) kom det over 20 jordmødre og sykepleiere inn på rommet for å se på håret til Benjamin.

– På sykehuset var det ingen som snakket om meg. Det var bare «han med håret». Ingen av dem hadde sett noe lignende før. Og én som jobbet der, som hadde over 20 års erfaring, fortalte oss at hun aldri hadde sett noe som dette før, forteller hun.

HAR DITT BARN EN FLOTT SVIES? SEND OSS ET BILDE HER!

I september i fjor omtalte VG håret til lille Ulrik, som ble fødestuens store snakkis da han kom til verden med en frisyre som lignet en lys Elvis.

– Får bakoversveis

Espen og Barbara forteller om folk som snur seg på gaten, og som stort sett syns det er veldig morsomt. Men noen blir veldig nysgjerrige.

– Med det håret ser han jo ut som en liten mann. De fleste smiler og syns det er kjempemoro. Men jeg får noen rare blikk hvis jeg for eksempel ammer, forteller Barbara.

– Folk får bakoversveis når de får vite at han bare er tre måneder, sier Espen.

LYKKELIG FAMILIE: Espen Thorsen (24) og Barbara Schultz (24) med hårfagre Benjamin (3 måneder). Foto:Privat,

Husker du Ulrik: Sjekk den sveisen!

Til tross for at Benjamin har et hår som kunne tilhørt noen mye eldre, oppfører han seg som babyer flest. Barneforeldrene forteller at han smiler og ler, og er et særdeles aktivt barn.

– Han sitter aldri i ro. Han er så ivrig på å begynne å krabbe. Han skal jo egentlig lære seg å holde hodet stabilt før han begynner å bevege seg rundt, men nå prøver han stadig å krabbe. Da subber hodet i gulvet, forteller Barbara lattermildt.

Det er ikke bare enkelt å vedlikeholde den kraftige manken. Barbara forteller at hun har hatt ham med seg til frisøren, hvor hun har fått beskjed om at en hårklipp vil koste mellom tre og fire hundre kroner.

– Da er det like greit å gjøre det selv, sier Barbara.

SLEIK: Her er Benjamin bare to eller tre dager gammel. – Håret har bare vokst og vokst siden den gang, sier pappa Espen om sønnen, som nå er tre måneder gammel. Foto:PRIVAT,

Kjendis-frisyre

– Det er veldig rart å måtte føne en tre måneder gammel baby, men når vi gjør det hender det at vi synes han ligner litt på Justin Bieber, forteller Barbara.

Benjamin har også likheter med en annen kjent mann. Sveisen kan minne om en fyldigere versjon av den hårfattige presidentkandidaten Donald Trump.

– Det syns jeg var morsomt! De er nok litt like, ja. Men Benjamin er mye kjekkere, da, sier Espen.

– Og Donald Trump ser jo ut som han har tupé, sier Barbara.

Livet som småbarnsforeldre har vært en glede, forteller de to.

– Det er veldig spennende, og en stor glede. Det er en ny utfordringen i hverdagen. Denne følelsen kan ikke beskrives, forteller Espen.

Det er Barbara helt enig i:

– Vi har vært veldig heldige.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder