FENGSLET: Kjell Inge Røkke avsluttet oppholdet i Hof fengsel med å spandere pizza på sine medfanger. Foto: VG

Røkkes pallekompis snakker ut: - Røkke var en racer i pallespikring

(VG Nett) Han var en racer, spikret som bare det og klarte trolig rundt 50 paller per time, sier Kim Undseth (20) fra Drammen.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Ifølge Drammens Tidende var Undseth arbeidskamerat med Røkke da de begge sonet i Hof fengsel. Bartenderen satt 14 dager inne for promillekjøring. Nå forteller han om hvordan det var å spikre paller sammen med en av Norges mest profilerte finansmenn.

Spikerpistol

-Jeg hadde som oppgave å kappe opp planker på gjerdesag til Kjell Inge mens han satte sammen pallene med spikerpistol. Han holdt et rasende tempo og likte jobben. Jeg hadde min fulle hyre med å henge med på tempoet hans, men vi lot det gå sport i det. Vi konkurrerte om å holde tritt med hverandre, forteller mannen som ble på fornavn med Røkke i løpet av middagen den første dagen.

Kim Undseth forteller at han i begynnelsen ble overrasket over at Røkke, som er så kjent, ikke prøvde å oppføre seg som storkar og breial. Han forteller at Røkke var hyggelig, imøtekommende og morsom, og hadde en haug med skrøner på lager. Men han var ikke i nærheten av selvskryt, sier Undseth til Drammens Tidende.

LES OGSÅ:

Røkke spanderte pizza

.

Molde-milliardæren ble forrige lørdag løslatt etter å ha sonet 23 dager av dommen på 30 dagers ubetinget fengsel. Røkke ble dømt for korrupsjon i den såkalte båtsertifikatsaken, og sonet straffen på Hof.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder