RASKERE OVER ISEN: Her er politibetjent Petter Stav Grong på vei over isen på Hammervatnet for å sjekke et hytteinnbrudd. Foto: Politiet

Trønderpoliti rykket ut på spark

Her er Petter Politi i Levanger på utrykning til et hytteinnbrudd – på sparkstøtting!

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

– Enkelte åsted ligger litt vanskeligere til, forklarer politiet i Nord-Trøndelag på sin Twitter-konto. Operasjonsleder Kjetil Mollan forklarer:

– Vi fikk melding fra en hytteeier om innbrudd og skadeverk på en hytte i ettermiddag. Det viste seg at fritidseiendommen lå på Innerøya midt ute i Hammervatnet i Levanger.

Les også: Slik har du aldri sett politiet før

Da politibetjent Petter Stav Grong kom fram til Hammervatnet, viste det seg at det var godt tilfrosset. Og det var rimelig langt fra vei og fram til Innerøya.

Les også: Mer politihumor på Twitter

Sølt med maling

Løsningen ble en sparkstøtting han fikk låne – og med den tok han seg fram den om lag en kilometer langs strekningen over isen.

Med seg på sparkstøttingen hadde han en standard pakke for sporsikring på et skadested – sikring av fingeravtrykk, DNA og fotspor.

– Det viste seg at ingenting av verdi var fjernet fra hytta, men det var sølt med maling innendørs og gjort en del hærverk, forklarer operasjonsleder Mollan.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder