Fant sju voldtektsofre på nettet

(VG Nett) En 27 år gammel mann fra Sunnmøre er tiltalt for sexovergrep mot jenter som han traff via chattesider på nettet.

  • Hege Lyngved Odinsen

Artikkelen er over 13 år gammel

Mandag starter rettssaken i Sunnmøre tingrett, og i tiltalen lister statsadvokat Bjørn Kr. Soknes opp syv voldtekter mot syv unge jenter, og flere samleier med syv mindreårige jenter.

Tilbød millionbetaling

Dessuten skal han ha lokket tre unge jenter til rå og brutal sex ved å love dem 2-8 millioner kroner for å delta i «kjærlighetsfilmer» som skulle se ut som voldtekter, skriver Adresseavisa.

Jentene han ifølge tiltalen skal ha forgrepet seg mot er 14-17 år gamle, og flere av dem har han møtt på nettstedet Blink. Der utga 27-åringen seg for å være en kvinne som lette etter jenter som ville spille inn pornofilm mot millionbetaling.

27-åringen hevdet at han selv, jentene og venner av jentene, var utsatt for trusler, og at det eneste som kunne forhindre disse å bli iversatt var at jentene hadde samleier med ham.

Overgrepene fant sted hjemme hos ham, i en bobil og på et hybelhus i Ålesund, skriver Adresseavisa.

I adresseboken på mannens PC kom politiet over 300 navn. 17 av disse er omhandlet i tiltalen. Tiltalte som har sittet i varetekt siden januar, nekter straffskyld for voldtekt.

Flere artikler

  1. 27-åring dømt til 9 års fengsel for 13 sex-overgrep

  2. - Bløffet 13 ungjenter til sex

  3. Forsvarer om voldtekt: - Det må da være lov å fortsette med flørtinga

  4. Eks-lege tiltalt for overgrep mot ni personer

  5. Utvider overgrepstiltalen mot helikopterlegen: Tiltalt for nytt sex-overgrep mot barn

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder