Märthas nære venn

Prinsesse Märtha Louises (29) nye nære venn skal være suksessforfatteren Ari Behn (28).

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

Han ønsker imidlertid ikke å kommentere privatlivet sitt overfor Daglbadet.

Ari Behn er mest kjent for boka «Trist som faen», som fikk terningkast seks i VG. Det førte til at Behn tatoverte terningkastet på skulderen.

- Under utvikling

Vennskapet mellom prinsessen og Ari Behn skal ha utviklet seg de siste månedene.

Flere personer som kjenner til det nære vennskapet mellom de to, hevder at det er et forhold under utvikling og at de to er mer enn bare venner, skriver Dagbladet.

Vennskapet skal også være kjent blant de ansatte på Slottet.

Dagbladet kjenner til at forfatteren og prinsessen har vært ute sammen ved flere anledninger, på kafeer og restauranter i Oslo sentrum.

Det ble slutt mellom Märtha Louise og sprangrytteren Bruce Godin en stund før jul. Etter bruddet flyttet prinsesen hjem til Norge for godt, og bor i dag i Professor Dahls gate på Majorstua.

Sexy Märtha

Ifølge Behns venner, leier han en leilighet bare få hundre meter fra Märtha Louises leilighet.

I et nettmøte med Dagbladets lesere svarte han følgende på et spørsmål om hvem han synes er Norges mest sexy kvinne: «Foruten deg, er jeg nok sikker på at Norges mest sexy kvinne må være Märtha Louise. Hun blir stadig flottere og jeg har aldri vært av den oppfatning at at væredamene på TV 2 er deilige».

Behn var samboer med rockevokalisten Vibeke Saugestad i Weld, inntil det tok slutt i fjor høst.

Ari Behns mor er naturterapeut og har kurs i rosenterapi. Det er ifølge Dagbladet på denne måten Ari Behn skal ha blitt kjent med Märtha Louise.

Prinsessen er spesielt interessert i denne terapiformen, som kombinerer samtale med berøring, og studerer spesielt hva som er årsaken til folks problemer med spente muskler.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder