TRE SKADET: Like før halv tolv natt til søndag fikk politiet melding om en båt som hadde kjørt på land på Håholmen. Foto: BAARD LARSEN/FROLENDINGEN

Båt kjørte på holme i Arendal – tre til sykehus

Tre personer er skadet etter en fritidsbåt traff en holme i Arendal natt til søndag. For en av dem er tilstanden kritisk, og vedkommende er fløyet til Ullevål sykehus.

Politiet i Agder fikk klokken 23.25 fredag kveld melding om at en båt hadde kjørt på land på Håholmen i Arendal. Det var vrakrester på land og i sjøen, og båten hadde gått ned.

Tre personer, to menn og en kvinne, ble funnet på holmen, og alle tre ble sendt til sykehus.

– En av dem er fløyet til Ullevål sykehus og er betegnet som kritisk skadet, sier operasjonsleder Eyvind Formo i Agder politidistrikt til VG rundt klokken 05.15 natt til søndag.

De to andre ble sendt til sykehuset i Arendal med uavklart skadeomfang. Klokken 09.10 søndag morgen forteller politiet til VG at disse betegnes som alvorlig skadet.

– Alle er hjemmehørende i området Arendal, og er i alderen slutten av 20- til begynnelsen av 30-årene, sier politioverbetjent på felles straffesaksinnstak (FSI) Morten Eriksen til VG.

les også

Bil i vannet ved fergekai i Nordland – tre skadet

Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent, men politiet vil forsøke å gjøre et avhør av de som ligger på sykehuset i Arendal, hvis tilstanden tillater det.

– Krimteknisk var på stedet i natt og gjorde sine undersøkelser, men vi må nesten avvente til avhørene før vi får klarhet i foranledningen til hendelsen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder