KNIVSTIKKING: Politiet er på plass med flere patruljer i Osterhaus’ gate i Oslo natt til fredag. Foto: Vidar Ruud/ NTB scanpix

Mann i 20-årene knivstukket i Oslo

En mann har alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket i Oslo natt til fredag.

Oslo politiditrikt meldte på Twitter at de var på plass i Osterhaus’ gate med flere patruljer etter at en person var blitt knivstukket, trolig på åpen gate. De søkte etter flere mistenkte som har løpt fra stedet.

– Det er en mann i 20-årene som er kjørt til Ullevål med, sånn vi ser det, i hvert fall alvorlige skader. Vi søker etter minst tre personer som løp fra stedet rett før vi kom, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til VG like over klokken 01.

VG har vært i kontakt med politiet ved 09.00-tiden fredag morgen, som opplyser at det ikke er noe nytt om tilstanden til vedkommende.

ÅSTED: Politiet tror at knivstikkingen skjedde på åpen gate. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Han understreker at de er i en innledende fase. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 00.40. De har sikret et mulig åsted, og tror hendelsen har funnet sted utendørs.

– Vi har foreløpig ingen pågrepet. Meldingen vi har fått er at mannen fortsatt var på operasjonsbordet for en times tid siden. Vi har søkt med mange patruljer etter dem som løp. Vi har også tatt vitneavhør og gjort tekniske undersøkelser på stedet, sier Stokkli 04.40.

Politiet letter etter video fra overvåkningskameraer i området. De ønsker ikke å gå ut med beskrivelse av mulige mistenkte på nåværende tidspunkt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder