Slik så det ut da uværet Nina traff Fløløy i Rogaland lørdag. Foto:Darren Wilkinson,

Ekstremværet Nina er over

Vinden har minket de fleste steder og er ventet å avta ytterligere, melder Meteorologisk Institutt.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Lørdag ettermiddag og kveld ble store deler av landet rammet av kraftig uvær med full storm. Også i Sverige og Danmark har det vært ruskete, der har uværet blitt kalt «Egon», mens det i Norge er blitt døpt «Nina». En rekke lesere rundt om i landet har delt sine bilder her: Protokoll.

Nå er det på vei tilbake - og Meteorologisk Institutt har følgende oppdatering på de hardest rammede fylkene:

Østfold. Vinden har minket til stiv kuling på kysten og vil fortsette å minke utover natta.

Vestfold: Vinden har minket til sterk kuling på kysten og vil fortsette å minke utover natta.

Buskerud: Vinden har nå minket, men det er fortsatt storm utsatte steder i fjellet og kraftige vindkast men under grensen for ekstremvær.

Telemark: Vinden har nå minket, men det er fortsatt storm utsatte steder i fjellet og kraftige vindkast men under grensen for ekstremvær.

Aust-Agder: Vinden har nå minket, men det er fortsatt storm utsatte steder i fjellet og kraftige vindkast men under grensen for ekstremvær.

Vest-Agder: Vinden har nå minket til sterk kuling på kysten, men fortsatt full storm 25 m/s på Lindesnes, men minker videre utover natta. Fortsatt storm utsatte steder i fjellet og kraftige vindkast men under grensen for ekstremvær.

Rogaland: Vinden har nå minket til nordvest liten og til dels full storm 25 m/s, vinden minker videre utover natt til søndag til sterk kuling og til frisk bris søndag kveld.

Hordaland: Vinden har nå minket til nordvest liten og til dels full storm 25 m/s, vinden minker videre utover natt til søndag til sterk kuling og til frisk bris søndag kveld.

Sogn og Fjordane: Vinden har nå minket til nordvest liten og til dels full storm 25 m/s, vinden minker videre utover natt til søndag til sterk kuling og til frisk bris søndag kveld.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder