To dørvakter siktet for vold i Oslo - politiet stengte utested

Et utested i Oslo sentrum ble stengt av politiet søndag kveld etter at to ansatte angivelig var voldelige mot en gjest.

Eivind Lindkvist Johansen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Vi fikk melding om slåssing på utestedet klokken 22.10, sier operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt til VG.

Patruljen som ble sendt til stedet fikk ifølge Hausvik høre fra flere vitner at to av dørvaktene hadde brukt vold mot en mann i 20-årene som var gjest på utestedet.

- De får etter hvert se på film som noen vitner har tatt opp på mobilene sine. Da ser patruljene at dørvaktene har gått for langt i sin inngripen, noe som medfører at at politiet stenger stedet klokken 23.10.

Har du bilder, video eller informasjon? Kontakt oss

De to dørvaktene, begge menn i 20-årene, ble pågrepet av politiet og er nå mistenkt for å ha utøvd vold mot en annen person.

Mannen som angivelig ble banket opp av de to dørvaktene ble hentet av ambulanse og fraktet videre til legevakten. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

To personer siktet

Politiførstebetjent Hans Rikard Kjørholt ved Grønland politistasjon opplyser til VG i 08.30-tiden at begge de to dørvaktene er siktet for legemsfornærmelse.

- Det vil bli foretatt avhør av de siktede og vitner. Jeg antar at det vil være flere vitner som har observert hendelsen.

Kjørholt ber eventuelle vitner ta kontakt med Grønland politistasjon på telefonnummer 22 66 95 59.

- Var de to siktede ansatt som dørvakter ved utestedet?

- Hva slags forhold de har til utestedet vil bli avklart.

Flere vitner filmet voldsepisoden og Kjørholt sier at politiet har sikret seg én av disse filmene.

Tidligere denne måneden ble et annet utested i Oslo stengt av politiet - også det etter at dørvaktene på stedet angivelig hadde utøvd vold mot en gjest.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder