Kart

Far glemte datter (9) på bensinstasjon

(VG Nett) Han ankom stasjonen med to barn, men forlot den med ett. Datteren (9) ble igjen mens faren kjørte av sted.

  • Sissel Kruse Larsen
  • Sindre Murtnes
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Han trengte tydeligvis litt ferie, mener politiet.

- Mannen skulle et nødvendig ærend på bensinstasjonen og dro av sted derfra med bare det ene barnet, sier operasjonsleder Lars Kristian Evensen i Nordre Buskerud politidistrikt til VG Nett.

Rundt 20 minutter etter at mannen forlot bensinstasjonen syntes de ansatte ved bensinstasjonen at far hadde fått rikelig med tid til å oppdage tabben, opplyser Nordre Buskerud politidistrikt.

Eieren av bensinstasjonen kontaktet operasjonslederen som hjalp til med å skaffe telefonnummeret til den stressede faren.

- Jeg kjenner eieren og regner med at jenta ble tatt godt vare på. Det ble nok både boller og brus, uten at jeg vet det sikkert, sier Evensen.

- Skal du ikke snu?

Da bensinstasjonseieren fikk tak i jentas far spurte han om han ikke skulle snu, for ungen din er her hos meg, gjengir operasjonslederen.

Han sier at han lett kan se for seg en stresset far som skal på tur med barn som er både sultne og tørste og må tisse.

- Dette er en morsom historie i all elendigheten som skjer ellers, sier han, og legger til at han aldri tidligere har opplevd at barn blir glemt igjen.

Evensen, som har arbeidet i politiet siden 1981, har derimot opplevd at en stresset ektemann glemte igjen kona etter en handletur.

- De to hadde handlet på et stort handlesenter i Hønefoss, og etter å ha pakket i bilen kjørte han fra kona, sier Lars Kristian Evensen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder