JAKTES: Lisa Marie Høglund hadde bilsex på E18. Nå vil hele verden høre historien. Foto: Privat
JAKTES: Lisa Marie Høglund hadde bilsex på E18. Nå vil hele verden høre historien. Foto: Privat

Hadde sex bak rattet i 124 km/t: - Tilbys 100.000 kroner for bilsexintervju

Publisert:

Del saken på:

Lenken er kopiert
INNENRIKS

(VG Nett) Det gikk fort i svingene da flørten tok overhånd for Lisa Marie Høglund (21) og Martin Seland Kjelsås (29). Nå vifter nyhetskanaler fra hele verden med tusenlapper for parets historie.

Ekskjærestene fra Hønefoss kjørte mellom Oslo og Drammen 1. påskedag med sex som samtaleemne, da de ikke klarte å vente lenger. Hun skrevet over ham, og mens påsketuristene gjorde store øyne hadde de sex mens de kjørte.

Martin Kjelsås sier journalister fra flere land ringer hele tiden for å få en bit av historien. Samtidig forteller Lisa Marie Høglund at hun angrer bittert på det hun gjorde.

- Det begynte som en spøk, men følelsene tok overhånd. Nå angrer jeg. Det skulle aldri ha skjedd. For det første var det trafikkfarlig, for det andre har jeg såret folk som står meg nær. Det er vondt å tenke på, sier hun til VG Nett.

Tilbys flere månedslønner

Det var en søndag kveld på E18 de våryre skapte overskrifter både nasjonalt og internasjonalt. Etter det har det vært hett rundt paret som tidligere har vært kjærester.

LES OGSÅ:Tatt for bilsex i turbofart

- BBC har tilbudt oss 100.000 kroner for et intervju. Journalister ringer fra hele Norge, de ringer fra Asia og Kosovo og overalt. Men jeg tror ikke det er så veldig aktuelt. Jeg vil bare legge saken bak meg, sier 21-åringen til VG Nett.

I tirsdagens Se og Hør står både hun og sjåføren frem med sin historie om det som skjedde.

Der forteller Martin Kjelsås at han forsøkte så godt han kunne å holde en jevn kurs og riktig hastighet, men farten varierte mellom 40 og 124 kilometer i timen.

- Lisa Marie satt over meg, og jeg klarte ikke å justere trykket på gasspedalen slik jeg burde.

Det kan politiet i Søndre Buskerud skrive under på. For bak den vinglete bilen lå en sivil politibil. Og inni politibilen satt en betjent som filmet hele hendelsen.

- Tenkte ikke over det

- Jeg så at det var en bil som fulgte oss tett, men det falt meg ikke inn at det kunne være en sivil politibil. Jeg trodde det var noen som bare var nysgjerrige, sier Lisa Marie Høglund til VG Nett.

Etter å ha filmet bilen over 900 meter satte politibilen på blålysene, og ga signaler om at de måtte stoppe.

- Vi stoppet, og Martin gikk ut. Jeg var så flau, forteller den 21 år gamle kvinnen.

Hun sier at politibetjenten som sjekket vognkort og førerkort ikke kunne dy seg.

- Ble ferdig

- Han spurte om vi ble ferdig, sier 21-åringen.

Det kunne sjåføren bekrefte.

Han mistet førerkortet, hun kjørte hjem.

Ifølge Se og Hør synes de to det er greit å stå frem ettersom de fleste i nærmiljøet allerede kjenner historien. Men samme dag fikk Lisa Marie Høglund merke den ufrivillige kjendisstatusen i lokalmiljøet.

- Alle vet jo at det er oss, men det er ubehagelig med så mye fokus. Jeg har fått en lang rekke tekstmeldinger, og folk ser stygt på meg på gata. Noen skriver til meg at de synes det som skjedde var kult, andre spør om jeg er en idiot, forteller hun.

- Hvis jeg får lov, vil jeg gjerne få frem at jeg beklager det sterkt, særlig overfor familien min, og ikke minst overfor min nye kjæreste. Jeg er redd jeg har mistet ham for godt etter det som skjedde, sier hun.

- All fornuft tilsier at vi ikke skulle ha gjort det. Men det bare skjedde. Det var uansvarlig, avslutter hun.

- To av tre har hatt bilsex

For fem år siden gjennomførte bilmerket Honda en undersøkelse som viste at to av tre kvinner har hatt sex i bilen.

LES OGSÅ:Lastebilsjåfører lei av bilsex

Året før vakte en danske oppsikt i Sør-Trøndelag, da han hadde sex i 151 kilometer i timen. Mannen hevdet senere overfor politiet at buksen var kneppet opp, fordi han nettopp hadde spist.

Denne artikkelen handler om