Politiet om «Telefonmannen» og «Luemannen»: – Ikke identifisert

LØRENSKOG (VG) Politiet har etterlyst to mystiske menn som gikk utenfor arbeidsplassen til Tom Hagen (68) kort tid før kona hans forsvant fra ekteparets hjem – men uten hell.

– De er fortsatt ikke identifisert, sier politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt til VG.

Det har gått 15 dager siden politiet offentliggjorde to overvåkningsvideoer av det som tilsynelatende er to menn utenfor Tom Hagens arbeidsplass 31. oktober i fjor.

Til tross for gjentatte oppfordringer fra politiet og massiv medieomtale har hverken «Luemannen» eller «Telefonmannen» latt høre fra seg.

les også

Slik kan «Luemannen» og «Telefonmannen» ha beveget seg

– Ingen terskel for å melde seg

Politiinspektøren oppfordrer de to ukjente mennene til å melde seg for politiet, og understreker at det ikke skal være noen terskel for å melde ifra, selv om det har gått noe tid.

– Dette er viktig for oss, men vi kan ikke utelukke at det kan være gode grunner for at de ikke har meldt seg, sier Brøske.

– Hva slags andre observasjoner er gjort av disse mennene?

– Dette er noe vi har hatt fokus på og har fokus på helt siden det ble avdekket på videoen, men jeg vil ikke kommentere resultatet, svarer Brøske.

Dokumentar: Den hemmelige politioperasjonen – Ti uker ingen skulle vite om

Politiet er spesielt interessert i biltrafikken rundt næringsparken den aktuelle dagen.

– Generelt så håper vi og tror at det er folk som har informasjon, særlig rundt kjøretøy. Det gjelder Futurum-bygget også. Hvordan har disse to kommet seg dit? har politiinspektøren uttalt tidligere.

Nytt budskap – nytt håp

Ingen har sett eller hørt noe fra Anne-Elisabeth Hagen siden hun snakket med et familiemedlem klokken 9.14, onsdag 31. oktober i fjor.

Sist uke kom et nytt budskap fra den såkalte motparten som politiet mener har bortført den 68 år gamle kvinnen mot sin vilje.

Innholdet og språket i budskapet er foreløpig ukjent, men ga familien et nytt håp om å få Anne-Elisabeth hjem i live.

Dersom hun ikke er i live, så mener vi det har formodningen mot seg at de ville sendt et slikt budskap til oss, uttalte Holden til VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder