BRANT KRAFTIG: Store flammer og kraftig røyk steg opp fra det brennende hybelbygget i Narvik lørdag kveld. Foto: Jørn Ove Aspenes

En funnet omkommet etter brann

(VG Nett) En person er funnet omkommet og tre personer er fortsatt savnet etter brannen i et hybelhus i Narvik lørdag kveld.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Det er for tidlig for politiet å konkludere med at de tre savnede var inne i hybelhuset da det brant, fordi det vil ta flere dager å få undersøkt hele andre etasje i bygningen, der brannen startet.

I går kveld meldte politiet at tre personer var savnet etter brannen. Ajourhavende ved Midtre Hålogaland politidistrikt, Astrid Nilsen, opplyste til VG Nett søndag ettermiddag at ting tyder på at ytterligere en person kan være savnet. Samtidig ble en person funnet omkommet i andre etasje i den utbrente bygningen i formiddag.

Politiet mener de savnede fortsatt kan være i live.

- Vi holder mulighetene åpne i forhold til om de kan ha omkommet eller om de var et annet sted, for eksempel på ferie, sier Andersen.

Brannvesenet satte inn alle ressurser da den kraftige brannen brøt ut ved 19-tiden lørdag kveld. Sivilforsvaret bisto brannmannskapene i slukningsarbeidet og ved 22-tiden hadde de fått kontroll over brannen.

Det bodde rundt 20 personer i hybelhuset i Vassvik-området i Narvik.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder