ÅSTEDET: Politiet har natt til lørdag satt opp sperringer ved Landmannstorget i Skien. Foto: Theo Aasland Valen

Masseslagsmål i Skien: Tre menn knivstukket

Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann.

Publisert:

Politiet rykket klokken 02.40 ut til et slagsmål mellom flere grupperinger på Landmannstorget i Skien. På stedet fant de tre menn – en i slutten av tenårene og to i 20-årene – som var knivstukket:

To av dem betegnes som alvorlig skadet, men var bevisste da politiet kom til stedet. For den tredje er situasjonen uavklart, sier operasjonsleder Trond Egil Groth til VG.

Ved 13.30-tiden lørdag formiddag opplyser Sør-Øst politidistrikt at en av de to alvorlig skadede er ferdigbehandlet, og vil bli avhørt senere i dag.

Hvor mange som var involvert i slagsmålet, vites foreløpig ikke, men ifølge politiet var det «ganske mange» ungdommer.

Vet du noe om saken? Tips VG her!

Politiet rekvirerte en buss og fraktet i underkant av ti vitner til politistasjonen. Det skal være personer som var involvert i slagsmålet, i tillegg til forbipasserende.

– Vi har snakket med mange vitner, men det er for tidlig å gå ut med så mye mer. Men vi skal ha fått tips om at deler av hendelsen skal være filmet, sier operasjonslederen til VG.

En kniv som lå igjen ved åstedet er beslaglagt, og ved 05.20-tiden melder politiet at de har pågrepet og siktet en mann i slutten av tenårene. Han blir kjørt til arresten, og blir etter planen avhørt lørdag.

Tenåringen ble pågrepet på en adresse i Skien.

– Vi har grunn til å tro vi har pågrepet gjerningspersonen, samtidig kan vi ikke utelukke at det er snakk om flere, sier operasjonslederen til NTB.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder