SPERRET AV: Et skogområde ved Staupshaugen i Levanger ble torsdag ettermiddag sperret av etter at en turgåer oppdaget en død person langs stien.
SPERRET AV: Et skogområde ved Staupshaugen i Levanger ble torsdag ettermiddag sperret av etter at en turgåer oppdaget en død person langs stien. Foto: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa

Død person funnet i Levanger

INNENRIKS

En mann i 30-årene er funnet død ved Staupshaugen i Levanger. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har sperret av området.

Publisert: Oppdatert: 21.09.18 07:48

– Vi har iverksatt etterforskning og blant annet er kriminalteknikere, patruljer og hundeekvipasje på stedet, skriver Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Politiet fikk melding fra en turgåer om funn av en død person på en sti på Staupshaugen i Levanger klokken 15.20.

– Vi har hatt en politienhet framme på stedet og besluttet at dette trenger å etterforskes litt mer grundig. Vi sender ut kriminalteknikere for å avklare hva dette dreier seg om, og har foreløpig kategorisert det som et mistenkelig dødsfall, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Stedet der den døde personen ble funnet, er i nærheten av både bolighus og forretninger.

Politiet bekrefter i en pressemelding torsdag kveld at det er en mann – Vi vet ikke om det er en mann eller kvinne som er funnet død. Vi har varslet AMK, som er på stedet. De har foreløpig bekreftet at personen er død, sier Handegard.

Trøndelag politidistrikt meldte om hendelsen ved 16.20-tiden torsdag ettermiddag.

Kriminalteknikere skal undersøke området personen ble funnet, ifølge operasjonslederen.

Her kan du lese mer om