SURREALISTISK: Raymond Frivåg mottar det synlige beviset på pengepremien sammen med talspersonen for spillselskapet, Michel Sterk.

Barnehagesjefen Raymond (47) vant jackpot på 72 millioner kroner

Raymond Frivåg tar helg med et bredere smil enn de fleste av oss.

  • VG
Publisert:
Artikkelen er over fem år gammel

Torsdag 15. juni vant han svimlende 71.599.072 norske kroner hos spillselskapet Folkeautomaten.

– Så vidt vi vet, er dette en av tidenes største gevinster utbetalt til en nordmann – og det er i alle fall den største det siste året, sier talspersonen for selskapet, Michel Sterk til VG.

Den lykkelige vinneren Raymond Frivåg hevder han aldri hadde spilt på spilleautomater på nett, før han torsdag morgen satte inn 2000 kroner etter å ha sett en reklamekampanje for nevnte selskap på internett. Først vant han et par mindre gevinster. Og to timer senere satt jackpoten.

Lest? Saksøker Norsk Tipping for ordet «Lotto»

– Da den gikk inn ble jeg først helt paff, så begynte jeg å virre rundt i stua og lurte på hva som hadde skjedd, sier Frivåg.

Han er ikke alene. Sjekk denne:

Frivåg hadde fødselsdag få dager før han klinket inn storgevinsten. Den skal feires i gode venners lag fredag.

– De vet ingenting! Det blir moro å fortelle dem om gevinsten – og jeg skal nok spandere middagen, slår Frivåg fast.

Les også: Her går det galt under Viking Lotto-sendingen

Jackpot-vinneren jobber til daglig som økonomi- og regnskapssjef i en barnehagekjede i Bærum kommune. Han skal bruke deler av pengene på seg selv, til investeringer, men også familiemedlemmer skal få glede av de snaut 72 millioner kronene.

– I dag leier jeg en leilighet i Bærum, så nå blir det kjøp av egen bolig. Det blir nok også en helt ny bil, en BMW X6, som jeg har hatt lyst på lenge, men ikke hatt råd til. Mamma i Mehamn skal få nytt hus også. I tillegg har jeg to voksne stebarn som skal få noe fint. Dessuten vil jeg lage et lite utdanningsfond til nevøer og barnebarn. Det er fint å dele litt, sier Frivåg.

72 millioner kroner er småpenger i forhold til dette:

Spillselskapet lover at utbetalingen av premien skal skje som avtalt.

– Vi sørger for at Raymond får juridisk rådgiving, så han skal føle seg trygg etter å ha vunnet en slik kjempegevinst. Å vinne så mye penger er et eventyr, men også en total omveltning av livet. Det skal man ta på alvor, sier talsperson Michel Sterk.

PS: Sterk opplyser at selskapet utbetalte 78 millioner i premier til en annen nordmann på et lignende spill for halvannet år siden.

Saksøker Norsk Tipping for bruken av ordet LottoBankene stopper overføringer fra utenlandske spillselskaperUndersøker finans- og Rikstoto-topp: Kan ha spilt ulovlig
Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no