BEKLAGER: Arbeidsrettsekspert og advokat Dag Steinfeld uttaler seg til pressen etter en pressekonferanse med SSB-sjef Christine Meyer. Foto: Cornelius Poppe NTB scanpix

Steinfeld beklager kommentarer til journalister

Advokaten til den nylig avgåtte SSB-sjefen Christine Meyer, Dag Steinfeld, beklager i et Facebook-innlegg kommentarer han kom med i et møte med pressen.

  • NTB
ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Min tabbe, som jeg også beklager, var at jeg lot meg omringe fysisk av ca. 30 stk. av dem som glefset, kommenterte og spurte i munnen på hverandre uten å ville høre på mine svar, skriver Steinfeld om sitt møte med pressen, ifølge Nettavisen.

Advokaten skapte overskrifter med kommentarene han kom med etter en pressekonferanse hos Statistisk sentralbyrå 10. november i år.

Bakgrunn: Dette er SSB-saken

På Facebook kommer Steinfeld torsdag med en beklagelse, samtidig som at han gir sin versjon av det som skjedde. I tillegg til å gi et bilde av det han omtaler som en svært stressende situasjon, kritiserer Steinfeld blant annet hvordan opptrinnet ble framstilt av enkelte medier.

Han har også beklaget direkte overfor en av de journalistene som de aktuelle kommentarene var siktet mot, Nettavisens Heidi Schei Lilleås. Hun sier til egen avis at hun setter pris på beklagelsen.

Les også: Birger Vikøren erstatter Christine Meyer

Advokaten sier til Nettavisen at han ikke ønsker å gi ytterligere kommentarer til saken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder