En UZI maskinpistol ble i forrige uke beslaglagt hos en narkotikadømt mann av politiet i Kristiansand. Her er en maskinpistol av samme typen avbildet, den ble beslaglagt i 2007 av politiet i Oslo. Foto:Lise Åserud,NTB scanpix

Politiet fant maskinpistol hos narkodømt

Politiet i Kristiansand beslagla i forrige uke en Uzi maskinpistol da de pågrep en mann som er siktet for narkotikaforbrytelser.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

En 34 år gammel mann ble forrige torsdag pågrepet i Kristiansand siktet for oppbevaring av narkotika. Under ransakingen fant politiet en 9 millimeter pistol, en Beretta 9 mm og en Uzi maskinpistol, melder NRK.

Den siktede mannen er varetektsfengslet for fire uker, siktet for blant annet brudd på narkotikalovgivningen og våpenloven. Han erkjente at han hadde oppbevart våpnene. 34-åringen erkjente også oppbevaring og kjøp av 140 gram amfetamin, 650 gram hasj, 475 gram marihuana, 1.150 rivotriltabletter og 37 viagratabletter

Mannen er dømt seks ganger før, sist gang i januar i år da han ble dømt til tre år og to måneders fengsel for narkotikaforbrytelser. Den arbeidsledige mannen har forklart til politiet at han skyldte penger etter den siste dommen og at han måtte skaffe mer narkotika for å tjene inn det han skyldte.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder