GRUSOMT FUNN: - Det finnes ingen unnskyldning god nok for dette sier Linn Krogstad, pressekontakt i Dyrebeskttelsen Norge. Foto:Espen Henriksen,

Katt trolig dumpet i sjøen for å dø

Fritidsdykker fant død katt innlåst i et bur på havets dyp.

  • Fanny Emilie Rustad Østhaug

Artikkelen er over fem år gammel

Det var torsdag forrige uke at en fritidsdykker fra Øygarden kommune fant en stakkarslig katt dumpet på sjøen for å dø ved Rognsund kai, da han og en annen var på dykketur.

Inne i buret lå en katt, som etter all sannsynlighet er druknet da buret ble kastet i sjøen.

Da buret ble funnet stakk kattens pote ut av sprinklene i buret, noe som bevitner den kampen katten har kjempet før livet tok slutt.

-Vi er klar over at mange velger lettvinte løsning når det ikke lenger passer å være dyreeier. At noen velger å kaste familiedyrene sine på havet har vi dessverre også hørt om før. Det er helt grusomt at noen kan usette et dyr for den lidelsen som er gjort her. Hva enn som er den skyldiges unnskyldning for å ha gjort dette kjenner vi ikke, men uansett finnes det ingen unnskyldning god nok for dette sier Linn Krogstad, pressekontakt i Dyrebeskyttelsen Norge, i en pressemelding.

Dyrebeskyttelsen Norge ønsket å få katten obdusert, men dessverre er katten oppløst i vannet og en obduksjon vil derfor ikke være mulig. Saken vil bli politianmeldt.

DUMPET FOR Å DØ: En katt ble buret inne for å så bli dumpet på sjøen for å dø. Nå vil saken bli politianmeldt forteller Dyrebeskyttelsen Norge. Foto:Espen Henriksen,

Flere artikler

  1. Katt trolig dumpet i sjøen for å dø

  2. Kattemor funnet i plastpose med sine døde unger

  3. Dumpet kattefamilie i pappeske i skogen – dømt til fengsel

  4. Vil ha ID-merking av kjæledyr

  5. Tre katter funnet dumpet i turområde i Rogaland

  6. Mange dumper katten før sommerferien

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder