FUNNET DØD: En kvinne ble erklært død etter å ha blitt funnet på en skogsvei i Vest-Agder. Politiet utelukker ikke en straffbar handling. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Død kvinne kan være utsatt for straffbar handling

En av teoriene politiet jobber ut ifra er at kvinnen som ble funnet omkommet i Snartemo i Vest-Agder søndag morgen, har blitt påkjørt.

– Vi etterforsker saken bredt. Det kan enten være en ulykke eller en straffbar handling som involverer en tredje person, sier politiadvokat Hellek Rue i Agder politidistrikt til VG.

Kvinnen ble funnet på en grusvei ved bygda Snartemo i Vest-Agder. Politiet etterlyser nå vitner i saken.

– Ingen er siktet, og vi går bredt ut for å få kontakt med personer som har vært i området og gjort observasjoner, fra midnatt til klokken 6 søndag morgen, sier Rue.

Den døde kvinnen er ennå ikke identifisert, og skal nå obduseres. Politiet går foreløpig ikke ut med ytterligere informasjon om henne. Pårørende er heller ikke varslet.

les også

Kvinne død i mulig ulykke – politiet etterforsker

Hendelsen ble først beskrevet som en ATV-ulykke, men politiet uttalte senere søndag at dette var usikkert. Enn så lenge vil ikke politiet konkludere med et spesifikt hendelsesforløp.

– Det ble funnet en ATV i området, men kan ennå ikke konkludere med det var en ATV-ulykke. Det kan også være andre kjøretøy som var involvert, sier Rue.

I tillegg ble en annen kvinne med utenlandsk statsborgerskap hardt skadet og sendt til sykehus etter hendelsen. Hun er avhørt av politiet, men Rue vil ikke si noe om hva kvinnen har fortalt, eller hva slags relasjon hun har til avdøde.

– Vi har avhørt en rekke vitner, men kan ikke kommentere detaljer i avhørene ennå.

I en pressemelding etterlyser politiet observasjoner gjort av personer i bil, og til fots.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder