TAKTERRASSE: I dette huset ligger leiligheten til over elleve millioner kroner som Knut Brundtland har kjøpt for at Gro og Arne Olav skal kunne bo der når de er i Norge. Foto: Frode Hansen

Her kan Gro bo når hun flytter hjem

Gro og ektemannen Arne Olav Brundtland blir langt fra husløse når de nå tar skattemessig flytting hjem til Norge. De to disponerer to boliger og to fritidsboliger i Norge.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Den gamle familieboligen på Bygdøy som de kjøpte i 1966, har vært kontinuerlig utleid siden de flyttet til Genève i 1998.

Ifølge VGs opplysninger, bestemte Gro Harlem Brundtland seg for ikke å flytte tilbake til huset i Theodor Løvstads vei på Bygdøy dersom de skulle flytte hjem igjen.

Hun syntes det var for tungvint med trappene. Hun ville ha alt på et plan.

Dagens leietager er militærattacheen ved den hollandske ambassaden i Oslo.

Men ekteparet Brundtland har en annen mulighet til å bo på Bygdøy. Sønnen Knut Brundtland kjøpte vinteren 2006 en leilighet på Bygdøy med heis rett fra garasjen, som det er mulig at ekteparet kan flytte inn i.

- Det stemmer at jeg har kjøpt en leilighet som mor og far skal disponere når de er i Norge, sa Knut Brundtland til Se og hør i fjor.

Les også dagens VG-kommentar:Gros franske visitt.

Eksklusiv

Leiligheten er eksklusiv med stor takterrasse og boareal på 185 kvadratmeter. Den kostet 11.250.000 kroner.

Men etter det VG erfarer, er det ikke endelig bestemt om Brundtland-paret nå får adresse her.

Knut Brundtland henviser til Gro på spørsmål fra VG om hun nå skal bo i leiligheten han har kjøpt.

- Det er altfor tidlig å si hva som blir deres private adresse i Norge når de har gjort opp med franske myndigheter, sier pressetalsmann Jon Mørland, på vegne av Gro, til VG.

Foto: VG i dag

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder