REAGERER KRAFTIG: Stein Erik Hagen ankom New York i ettermiddag og fikk vite hva Trønder-Avisa hadde skrevet. Han ble ikke blid. Foto:Terje Bringedal,VG

Påstandene om manglende betaling for båtparkering: Stein Erik Hagen slår hardt tilbake

Stein Erik Hagen (59) slår knallhard mot påstandene om at han har stukket fra regningen for båtparkering.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Trønder-Avisa skrev i dag at mangemilliardær Stein Erik Hagens 70 fot lange yacht «Centaurus» lå over tre dager til kai i Rørvik havn. Så forlot båteier Hagen gjestekaia, uten å gjøre opp for seg:

– Reagerer meget sterkt

– Det er irriterende at noen forlater kaia uten å betale gjesteavgift. Det er ikke ofte vi opplever det, sier kasserer Mariann Kongensøy i Rørvik Båtforening til avisen.

Ifølge Kongensøy var Hagen om bord i et drøyt døgn før mannskapet kastet loss, og båten gikk nordover.

TIL KAI: Her ligger «Centaurus» til kai i Rørvik.Foto: Privat Foto: ,

– Hun lyver. Jeg reagerer meget sterkt på den hun påstår. Det er ren ondsinnethet, sier Hagen.

– Direkte løgn

VG fikk tak i ham i ettermiddag, etter at han hadde landet på flyplassen i New York.

– Det er direkte løgn at jeg var der i et døgn. Jeg var innom båten i 20 minutter med noen venner, sier Hagen.

– Og når det gjelder regningen, så ble den betalt. Men jeg har forstått i ettertid at det har vært en diskusjon om hvor mye vi skulle betale. Men at det ender med en slik mediesak, er for meg helt uvirkelig. Jeg blir hengt ut og det finner jeg meg ikke i, sier Hagen:

– Betalte

– I stedet for å ringe lokalavisen, kunne hun ha ringt til skipperen, så hadde saken blitt avklart umiddelbart. En annen ting er at det er jeg som blir ansvarliggjort. Det er kapteinen som er ansvarlig for driften. Jeg har ingenting med betaling av slike regninger å gjøre og vi stikker selvfølgelig ikke av fra noen regning:

– Skipperen betalte og saken kunne vært oppklart hvis de hadde tatt kontakt for å oppklare misforståelsene om hvor mye som skulle vært betalt, sier Hagen.

Han sier besøket i Rørvik Havn skjedde for rundt en måned siden.

– Beklager

Kongensøy sier i ettermiddag at hun beklager.

– Vi har funnet bevis for at de har betalt 200 kroner og både båtforeningen og jeg beklager. Jeg trodde ikke at dette skulle bli noen avissak før den stod på trykk. Dette har endt ute av alle dimensjoner og jeg har ikke hatt noen god dag i dag.

Hun beklager også hvis hun har tatt feil om hvor lenge Hagen var på båten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder