INNBRUDD: En tysk barnehage har hatt innbrudd, og et sentralt vitne i saken har tegnet denne fantomtegningen av gjerningspersonen.
INNBRUDD: En tysk barnehage har hatt innbrudd, og et sentralt vitne i saken har tegnet denne fantomtegningen av gjerningspersonen. Foto:Handout Polizei Griesheim,

Innbrudd i tysk barnehage: Har du sett denne tyven?

Slik så tyven ut - ifølge Nik...

INNENRIKS

Etter at den lille gutten så en tyv bryte seg inn i barnehagen, var det bare en ting å gjøre.

  • Eira Lie Jor
Publisert:

Han måtte lage en tegning av gjerningspersonen. Den lille tyske gutten bestemte seg rett og slett for å ta saken i egne hender.. Han ønsket å hjelpe politiet å finne den skyldige bak innbruddet.

Gutten tegnet på eget initiativ en detaljert fantomtegning av innbruddstyven, som han leverte inn til politiet onsdag. Idet tegningen ble overlevert en lokal politimann, signerte gutten arket med tegningen med bokstavene «NIK», mens han tok politimannen i hånden, melder politiet i Griesheim.

Selv om fantomtegningen er overlevert til politiet, er de fremdeles usikre på hvem personen på tegningen er. De deler foreløpig ut fantomtegningen, samtidig som det lokale politiet etterlyser flere vitner i saken. Forhåpentligvis kan nye vitner hjelpe dem enda litt videre i etterforskningen...

Politiet opplyste ikke om noen flere detaljer rundt innbruddet onsdag.