FORNØYD: Grethe Tesland vant gullbarrer til 10.000 kroner i «Finn gull i VG». Foto: Trond Solberg VG

Grethe leste seg til gullbarrer verdt 10.000 kroner

– En hyggelig overraskelse, sier Grethe Terland fra Moss, som er den første vinneren av gullbarrer til 10.000 kroner i «Finn gull i VG».

– Som jeg sa da VG ringte, er det sant? Det var en hyggelig overraskelse, sier pensjonisten når hun får overrakt skrinet med de ti gullbarrene.

Spesielt morsomt syns hun at det er ettersom hun i utgangspunktet trodde at premien var verdt 1.000 kroner, men oppdaget at det var snakk om det tidobbelte.

Konkurransen «Finn gull i VG» startet i begynnelsen av desember og skal gå daglig det neste året.

Ved innsending av koden i papiravisen kan man vinne gullbarrer til 1.000 kroner søndag til fredag og til 10.000 kroner på lørdager. I løpet av året ligger det dessuten fire biler i potten.

Direktør i Mestergull, Greger Hansen, har vært del av prosessen med å designe og produsere gullbarrene som vinnerne mottar.

– Grunnen til at vi støpte dem som gullbarrer kom som resultat av at vi ønsket noe som kunne passe til alle aldre og kjønn. Det er et tradisjonelt verdisymbol, forklarer Hansen. Gullbarrene kan veksles inn i alle varer og tjenester fra Mestergull.

Husker du denne? Flyttet inn i nytt hus – fikk 100 kilo gull på kjøpet

Pensjonisten fra Moss sier at hun vanligvis ikke deltar i konkurranser, men at hun har sendt inn løsningsforslag på kryssord til VG tidligere.

– Jeg har vel brukt opp vinnerlykken nå går jeg ut fra, sier den fornøyde vinneren.

Hun kjøpte VG 2. desember for å lese lørdagsmagasinet, der fikk hun også koden som gjorde at hun vant konkurransen. Terland har ennå ikke bestemt seg hva hun skal bytte dem inn i.

– Jeg vil ta det litt med ro og tenke meg om, så det ikke blir noen impulskjøp.

Så du dette gullet? – Antagelig det råeste funnet gjort med metalldetektor i Norge

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder