TRIO: De tre som svarer på spørsmål som sendes til sexologen@vg.no er fra venstre Bianca Schmidt, Haakon Aars og Ingunn Saltbones.

TRIO: De tre som svarer på spørsmål som sendes til sexologen@vg.no er fra venstre Bianca Schmidt, Haakon Aars og Ingunn Saltbones. Foto: Mattis Sandblad/VG

VG-sexologene svarer deg!

VG-sexologen gir deg svar på spørsmål som handler om sex, samliv, parforhold, kroppsbilde, singel-liv, kjønns-spørsmål og spørsmål om seksuell orientering.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

De tre som svarer på spørsmålene er lege, psykiater og sexolog Haakon Aars, gestaltterapeut og sexolog Bianca Schmidt, og sexologistudent ved Universitetet i Agder og mangeårig sex og samlivsskribent i VG, Ingunn Saltbones. (Saltbones svarer under veiledning av spesialist i klinisk sexologi, Anders Lindskog.)

Har du et spørsmål så send det til: sexologen@vg.no

Alle spørsmål behandles konfidensielt, og leses ikke av andre enn disse tre.

I utgangspunktet er det ett spørsmål som velges ut hver uke, og som besvares i anonymisert form. Vi oppgir kun kjønn, alder og selvsagt spørsmålet fra den som spør.

NB: Vi trenger å vite litt om livssituasjonen din for å kunne gi gode svar, så fint om du for eksempel forteller om du har partner, hvor lenge dere har vært sammen, om dere har barn og så videre.

Svaret publiseres på en av VGs flater, fortrinnsvis på VG+.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder