OSLO 20170604. En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket på Ensjø bingo i Oslo søndag ettermiddag. Politiet i arbeid på stedet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Maskert gjeng angrep bingospiller - kuttet av finger, knivstakk og løp

En mann tidlig i 20-årene er lagt inn på sykehus med avkuttet finger og knivstikk i foten etter en voldshandling inne i Ensjø bingo søndag.

  • VG
Publisert:
Artikkelen er over fem år gammel

- Vi har vitneopplysninger om at så mange som seks personer løp fra stedet, og som kan ha tilknytning til hendelsen. En patrulje pågrep etter en tid to personer, som kunne knyttes til hendelsen, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen ved Oslo politidistrikt.

Krim: Nye vitneavhør i 22 år gammel drapssak

- Kom inn for å ta ham

De to ble etter kort tid siktet og pågrepet for å ha vært delaktig i voldsutøvelsen. Voldshendelsen fant sted inne i lokalene til Ensjø bingo ved 16-tiden søndag. Politiet ble varslet om at en person var knivstukket.

Her er bingo-innehaver Marianne Solberg:

- Jeg var ikke her, men min medarbeider forteller at mannen som ble angrepet, har vært her før og spilt. Han satt fredelig og spilte. Så kom det inne kanskje en åtte-ni stykker og skulle ta ham. De var alle tildekket over nese og munn, så det var vanskelig å se hvem de var. Det hele var over på ganske kort tid, og så løp de. Det ble gange mye blodsøl her. Det har aldri skjedd noe slikt her før. Dette er et rolig spillested åpen for alle aldersgrupper.

Krim: Hvem var den døde kvinnen på Plaza?

Fant en machete

Da de kom fram, fant de mannen med knivskade i foten, en avkuttet finger, og dessuten en machete - en stor bredbladet jungelkniv velegnet til å hugge bort tett kratt.

- Fingeren kan ha blitt kuttet bort både med kniv og med machete, og det er funnet både kniv og machete på stedet, sier Gulbrandsen.

Politiet kjenner ikke til motivet for at mannen ble knivstukket og avkuttet en finger. Operasjonslederen vi heller ikke gå inn i hvilken type miljø personene tilhører.

- Vi arbeider med den siden av saken. De kommer fra den delen av Oslo.

Politiet kjenner ikke til hvorvidt den avkuttede fingeren er funnet og tatt vare på.

Politiaksjon på Tøyen

– Vi er på stedet for å sjekke ut adressen. Det er litt tidlig å si, men det er i forbindelse med episoden på Ensjø, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo-politiet til VG.

Politiaksjonen foregår i Herslebsgate på Tøyen.

Et vitne forteller VG at det var rundt 10 politibiler på stedet, og at politiet var tungt bevæpnet.

Oslo-politet opplyser til VG mandag morgen at de foreløpig står uten nye opplysninger i saken, men utover dagen vil avhøre fornærmede, samt fortsette det videre etterforskningarbeidet.

Volden på Orderud gård: – Ble slått i ansiktet og rispet med knivDømt til 18 års fengsel for drapet på Galina SandevaMann siktet for vold etter mistenkelig dødsfall i TrøndelagSlik ble Europa rammet av IS-terror i år
Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no