PROFILERT: Julie Brodtkorb ble statssekretær ved Statsministerens kontor (SMK) i oktober 2013. Her avbildet i forbindelse med NHOs årskonferanse i Oslo i januar. Foto:FRODE HANSEN,VG

Julie Brodtkorb (40) er forlovet

Forloveden: – Vi er veldig lykkelige

Påsken 2015 ble helt spesiell for statssekretær Julie Brodtkorb (H). Erna Solbergs nære medarbeider ble fridd til i skiløypa.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

40-åringen endret selv sivilstatusen sin til «forlovet» på Facebook tirsdag morgen, og gratulasjonene har begynt å strømme inn.

Brodtkorbs utkårede er sivilingeniør og økonom Thore Kristiansen (53).

– Vi var på skitur og hadde påskeferie på Hafjell. Jeg kan bekrefte forlovelsen. Og vi er veldig lykkelige, sier Kristiansen til VG.

Kilder nær paret forteller til seher.no at Kristiansen gikk ned på kne i skiløypa.

Les også: Høyre-Julies eks-leder: - Hun har lurt oss

Brodtkorb, som er statssekretær og visestabssjef ved Statsministerens kontor (SMK), bekrefter forlovelsen overfor seher.no.

VG har foreløpig ikke lyktes med å få kontakt med politikeren.

Brodtkorb har tidligere vært gift med Tore Aksel Voldberg. Skilsmissen mellom de to ble omtalt som Norges dyreste.

Les også: Verdens dyreste skilsmisse?

I juli i fjor ble det kjent at Brodtkorb og tidligere forlagssjef William Nygaard gikk hver til sitt, etter å ha vært et par i om lag to år.

I VG+ snakket hun ut om livet etter bruddet.

Det var i slutten av januar at Brodtkorb bekreftet forholdet til Thore E. Kristiansen, som leder avdelingen for utforsking og produksjon i det portugisiske olje- og gass-selskapet Galp Energia.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder