«Til dere som klarte å ødelegge barndommen min»

På oppfordring fra VG Nett har Tine-Mari Lyngbø (24) skrevet et brev til de som mobbet henne i barndommen og ungdomsårene. Her er hennes tanker:

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

«Er dere klar over at dere knakk selvtilliten min fullstendig? Jeg vokste opp med drittslenging om både utseende og oppførsel. Dere slengte så mye dritt at jeg til slutt begynte å tro på dere.

Dere mobbet meg for noe jeg ikke kunne skifte.

Jeg har gått til psykologer på grunn av dere. Jeg hadde ingen å snakke med. Mamma og pappa fikk ikke vite hvordan jeg hadde det før jeg var 15. Grunnen til det var fordi jeg ville ikke få bekreftet at jeg var stygg. Jeg var kjemperedd for det, og ville ikke at de skulle skamme seg.

I dag har jeg jobbet meg opp til et stadie der jeg tør å fortelle dere hva dere har gjort mot meg, både på Askøy og i Florø. Når jeg ser på barnebilder av meg, klarer jeg ikke å se en stygg unge sånn som dere gjorde. Jeg ser en søt, alminnelig unge, og alt den ungen ville var å få venner hun hadde tillit til, og som godtok henne. Men hun var aldri god nok for dere.

Hver og en av dere har garantert glemt hva dere har gjort mot meg. Men det har ikke meg og min familie».

VGTV: HØR TINE LESE SITT EGET BREV HER

BRY DEG - Vis at du tar avstand til mobbing!Delta i VGs egen Facebookgruppe. Her får du tips og råd, diskusjoner og sterke historier om mobbing.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder