SLENG: En utenlandsk semitrailer fikk en sleng på bakdelen på vei ned en bakke vest for Bjerkvik fredag ettermiddag. Bakdelen traff en personbil med tre personer, som nå er sendt til sykehus med alvorlige skader. Foto: FRIDA BREMBO-EGILSRUD, Narvik NU

Tre personer hardt skadet i kollisjon mellom bil og utenlandsk vogntog

Tre menn er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke i Narvik kommune i Nordland fredag.

En bil og en semitrailer har vært involvert i en ulykke på E10 vest for Bjerkvik i Narvik kommune i Nordland. Nødetatene er på stedet, melder Nordland politidistrikt på Twitter ved 17-tiden fredag.

Tre personer i personbilen satt i en tid fastklemt, og politiet meldte kl. 17.21 at alle skal være hardt skadet. Politi og helsepersonell jobbet med å frigjøre personene.

De tre personene, som alle er over 50 år, er nå sendt til sykehuset i Narvik med luftambulanse. De skal være alvorlig, men ikke livstruende skadet. Alle tre mennene satt i personbilen.

Politiet opplyse først at det var snakk om to menn og en kvinne, men rettet senere fredag kveld til at ulykken involverte tre menn.

– Det er snakk om et utenlandsk vogntog som har kjørt ned en bakke. Det er svært glatt. Sjåføren har forsøkt å bremse, og bakdelen på traileren har dermed sklidd ut og truffet en personbil i motgående kjørefelt, sier operasjonsleder Remi Johansen til VG:

– Slik personbilen ser ut er det utrolig at det ikke gikk verre. Politiet vil nå jobbe med å sikre spor før vi begynner med berging av semitraileren, sier operasjonslederen.

Veien er stengt inntil videre.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder