Håper å finne nye opplysninger i tipsflommen

Politiet i Kristiansand utelukker ikke at tipsene som har kommet inn det siste døgnet, inneholder opplysninger som kan bidra til å løse barnedrapssaken.

 • NTB

Artikkelen er over 20 år gammel

Strømmen av tips til politiet har økt betraktelig etter at en forretningsmann i Kristiansand i helgen utlovet en dusør på 1 million kroner til den som kan angi mannen som drepte Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) i Kristiansand 19. mai.

Tips på mobil

-Vi systematiserer og etterforskere tipsene. Foreløpig har vi ikke oversikt over hvor mange nye tips det er tale om, men det har strømmet inn, også natt til søndag, sier Pedersen.

Betingelsene for milliondusøren er at opplysningene som gis må være nye og føre til at dobbeltdrapssaken oppklares. Folk som mener de har opplysninger av en slik karakter, kan ringe politiet på telefon 97794875.

Juni

Opplysningene må komme inn til politiet i løpet av juni måned, senest innen fredag 30. juni klokka 24. Er ikke dusøren utløst innen da, går pengene tilbake til eieren. Tipsere kan også ringe Kristiansand-politiets ordinære telefoner.

I tillegg til milliondusøren er det også tatt initiativ til en dusør på 100.000 kroner hvor folk selv kan bidra med penger. Fredag var det kommet inn om lag 70.000 kroner i denne potten. Blant bidragsyterne er både bedrifter og privatpersoner.

Mer om

 1. Barnedrapene i Baneheia

Flere artikler

 1. Milliondusør gir tipsflom

 2. Milliondusør for tips

 3. Knivfunnene i Baneheia: Trolig ingen sammenheng med dobbeltdrapet

 4. Kan få knivsvar i dag

 5. - Kan ta tid

Fra andre aviser

 1. Gir 50.000 kroner i ransdusør

  Fædrelandsvennen
 2. 50.000 kroner i ransdusør

  Fædrelandsvennen
 3. Dusør på én million kroner i Sigrid-saken

  Aftenposten
 4. Hagen-forsvarer: – Har fått meget interessant tips

  Bergens Tidende
 5. - Full mann skrøt av husknusingen

  Aftenposten
 6. Sjekker nye tips

  Bergens Tidende

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no