ULOVLIG? Robert Muellers pågående etterforskning er ikke lovlig, sier USAs president Donald Trump.
ULOVLIG? Robert Muellers pågående etterforskning er ikke lovlig, sier USAs president Donald Trump. Foto: J. Scott Applewhite / AP

Morgenoppdatering 31.08.2018

INNENRIKS

Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov.

Publisert: Oppdatert: 31.08.18 05:53
  • Trump mener Muellers etterforskning er ulovlig: Det svarer USAs president i et intervju med Bloomberg på spørsmål om hvorvidt han vil etterkomme stevningen fra Mueller.
  • Mann mistenkt for terrorplanlegging mot kjente landemerker i Sydney: På en pressekonferanse natt til fredag norsk tid opplyste politiet at en 25 år gammel ansatt ved University of NSW har blitt arrestert mistenkt for terrorplanlegging.
  • Fortgang i NAFTA-forhandlinger for å nå frist: USA og Canada har økt farten på NAFTA-forhandlingene for å nå fristen amerikanerne har satt til fredag.
  • Ronaldo-agent mener pris til Luca Modric er en skandale: Da UEFA skulle kåre fjorårets beste spiller i Europa gikk prisen overraskende nok til kroaten, og ikke til den portugisiske målmaskinen.
  • Den katolske kirken avviser forslag om varsling: Australske myndigheter hadde i kjølvannet av gjentatte barneovergrepsskandaler i Den katolske kirke foreslått at prester som fikk kjennskap til overgrep under skriftemål skulle være pliktige til å rapportere dette videre. 

Dagens VG-leder: Barna som blir borte

Her kan du lese mer om