BOMMET PÅ TUNNELEN: Her endte ferden for bilisten som kom kjørende på E18 gjennom Vestfold 1. juledag.

Kjørte av veien - havnet på tunneltaket

Det er uklart for politiet hvordan sjåføren klarte dette. Nå er sjåføren fratatt førerkortet.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det var et overraskende syn som møtte bilistene på E18 ved Bjørgetunnelen i Sande i Vestfold. På tunneltaket over dem stod det også en bil - noe skadet i fronten.

- Sjåføren er en mann i 30-årene. Førerkortet er beslaglagt og det er tatt blodprøve. Det er mistanke om rus- eller promillekjøring, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Søndre Buskerud politidistrikt.

Politiet vet foreløpig ikke hva som har skjedd, men spor på stedet indikerer at bilen har kjørt ut og havnet på baksiden av betongelementet som går opp mot tunnelen. Ferden har fortsatt helt opp på tunneltaket.

- Vi kommer ikke til å regne ut hvor stor hastighet bilen har hatt. Vi har mistanke om kjøring i påvirket tilstand og blodprøve er tatt. Andre undersøkelser blir ikke foretatt, sier Aas.

Bilisten ringte selv til politiet og varslet om ulykken som skjedde klokken 11.42 i dag. Ingen ble skadet i hendelsen. Bilen er i følge operasjonsleder totalvrak.

Trafikkulykke på E18 ved Bjørgetunnelen. En bil har kjørt av veien og havnet oppe på tunneltaket. Tilsynelatende ingen som er skadet.
— OPS Søndre Buskerud (@politiopssbusk) December 25, 2013

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder