Knut (71) vant VG-bil

ELVERUM (VG) Knut Johansen (71) fra Elverum
kjøpte en trykkduftende papirutgave av VG og endte opp med en knallmoderne bil.

Knut er første av flere hovedvinnere i VGs nye leserkonkurranse for dem som fortsatt nyter nyheter på papir. Onsdag var tiden kommet for å overlevere gaven til 71-åringen, en jovial herremann som har lest papir-VG i 40 år og ikke planlegger å bryte den vanen med det første.

Kona Gerd (66) og barnebarnet Emma Louise (8) hadde, i rollen som muldvarper, sørget for at aktive Knut befant seg hjemme midt på dagen i dag – slik at han vitterlig var til stede da Elverum Janitsjarorkester (representert ved ca. halvparten av korpset, det var tross alt en hverdag) kom stolt marsjerende nedover Sigurd Nergaards veg, mens de fremførte Rumisberger-marsj med stram takt og god tone.

LYKKELIG: Knut Johansen vant den første bilen i VGs nye leserkonkurranse. Foto:Jørgen Kvalsvik,

- Jeg skjønte ikkeno’ da jeg plutselig hørte korpsmusikk, og gikk til vinduet for å se. Da skjønte jeg hva som var på ferde, sier bilvinner Knut, som trodde han skulle motta gevinsten - uten korpsmusikk, ballonger, blomster, TV-kameraer og annen uvanlig hverdagsståhei - i en nedtonet seremoni hos bilforhandleren på fredag.

Knut var så fornøyd at han oppfordret det lokale janitsjarorkesteret til å ta et ekstranummer, hvilket prompte ble ekspedert med Gammel jegermarsj – mens naboer, og til og med postmannen, som var på sin runde, gratulerte med nytt kjøretøy.

Deretter ble det en kort prøvetur med bilen – fortsatt utstyrt med sløyfe på panseret og med ballonger påklistret; en skinnende sort Suzuki Swift 4x4 med hvitt tak og ditto speil.

- En nydelig bil. Det kan en se, selv med grå stær. Kom gjerne tilbake en annen gang også, hvis dere har flere biler, kommenterte en spøkefull vinner.

Premiereutflukten med den nye doningen gikk onsdag kveld til Terningen Arena, der Knut og kona skulle overvære eliteserieoppgjøret mellom Elverum og Bodø onsdag kveld.

Hver dag deler VG ut et reisegavekort på 5000 kroner, og en dag i måneden trekker vi en heldig vinner av en bil – til en av leserne som finner dagens kode i papiravisen og sender den inn på SMS.

Frem til nyttårsaften skal til sammen 122 reisegavekort og fire biler, to Suzuki Swift 4x4 og to Suzuki S-Cross 4x4, deles ut.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder