LYKKELIG SLUTT: Frida (6) visste ikke at det var på bensinstasjonen hun hadde glemt kosekaninen sin, før daglig leder etterlyste henne. Foto:,PRIVAT

Bensinstasjon etterlyste eier av kosekanin: Nå har Frida (6) meldt seg

Ensom elefant i Sogn og Fjordane

Alexandra (2) savner bamse

Takket være etterlysningen til en bensinstasjon på Hadeland kan Frida (6) snart bli gjenforent med favorittkosedyret.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Under påskeutfarten i 15.30-tiden onsdag ble denne lille kaninen gjenglemt på Shell Roa på Hadeland, og daglig leder Jahn Eek Hansen tok kontakt med VG i håp om å klare å løse påskemysteriet.

Et par timer etter at saken ble publisert tok Siri Øiestad kontakt. Hun kunne fortelle at kaninen tilhører hennes datter Frida (6).

– Det er synd at jeg mistet kosedyret mitt fordi det er favoritten. Det blir kjempefint å få igjen kaninen min! sier Frida.

MYK OG GRÅ: Denne elefanten venter på sin eier ombord på M/F Årdal i Sogn og Fjordane. Foto:,PRIVAT

Seksåringen er nå på Venabufjellet i Ringebu der hun feirer påske sammen med mormor og morfar og sine søsken. På veien hjem igjen skal de innom Shell Roa for å hente kaninen.

– Frida og tvillingbroren Mattis fikk disse bamsene da de var to dager gamle, så dette kommer til å bli et gledelig gjensyn, bedyrer Siri Øiestad.

Hun oppdaget hvor bamsen var da en bekjent sendte henne en lenke til VGs sak på Facebook.

De ansatte på bensinstasjonen fikk med seg at det var en liten jente som mistet bamsen, og gikk ut med signalement på familien.

– Jeg har selv en datter som har mistet sin kosebamse, så jeg vet at det kan være trist både for barn, foreldre og besteforeldre, fortalte Hansen til VG da han etterlyste kosedyrets eier.

Ensom elefant

Etter at VG publiserte denne saken var mannskapet ombord på fergen M/F Årdal som går mellom Mannheller og Fodnes i Sogn og Fjordane raske med å ta kontakt.

HVOR ER HAN? En toåring savner denne bamsen sårt. Foto:,PRIVAT

De kjenner dessverre ikke kanineieren, men melder om en koselefant som venter på sin eier ombord på fergen. De anslår at bamsen ble gjenglemt en gang i løpet av det siste døgnet.

Kjenner du elefant-eieren? Ta kontakt med fergen eller tips VG så videreformidler vi kontakt!

Alexandra (2) savner bamse

Flere kosedyr kom på avveie onsdag i påskeuken - blant annet bamsen til to år gamle Alexandra. Den er nå dypt savnet.

Ifølge mor Elisabeth Kveinå forsvant bamsen et sted på Oslo sentralstasjon eller på toget som gikk til Eidsvoll klokken 14.54 onsdag.

Vet du hvor bamse er, tips VG!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder