SKIFTER BEITE: Robert Eriksson har fått jobb i kommunikasjonsbyrået MLS. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: Terje Pedersen NTB scanpix

Robert Eriksson går til PR-bransjen

Tidligere arbeids- og sosialminister Robert Eriksson blir rådgiver i kommunikasjonsbyrået MSL.

  • NTB

Den tidligere Frp-politikeren var arbeids- og sosialminister i Erna Solbergs (H) regjering. Han fikk avskjed i nåde fra regjeringen i 2015 og ble erstattet av Anniken Hauglie (H).

1. august skifter han beite fra politikken til PR-bransjen, skriver Dagens Næringsliv.

– MSL er en meget spennende og ambisiøs aktør. Det skal bli bra å fortsatt jobbe med å finne gode samfunnsløsninger for næringslivet og MSLs kunder, sier Eriksson.

Han har tidligere fortalt til VG at han har fått tre jobbtilbud.

Kommunikasjonsbyrået MSL er en del av nordiske JKL Group, som gir råd innen strategisk kommunikasjon. Selskapet har hovedkontor i Stockholm og har kontorer i Oslo, København, Helsingfors, Göteborg og Brussel.

Les også: Robert Eriksson får tre måneder ekstra statsrådslønn

Tidligere denne uken opplyste Eriksson at han ikke ønsker å stå på Fremskrittspartiets liste til stortingsvalget neste høst.

– Dette har vært en svært krevende og vanskelig beslutning, men samtidig en beslutning jeg føler er riktig for både partiet og meg, skrev han i et brev til Nord-Trøndelag Fremskrittsparti.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder