Foto: Morten Asbjørnsen

Skulle fylle bensin på vannscooteren – kom aldri tilbake

Skulle fylle bensin på vannscooteren – kom aldri tilbake

  • Morten Knudsen

To personer er bekreftet døde etter en vannscootertur ved Hvaler. Politiet bekrefter til VG at de to personene som ble funnet omkomne i vannet er de samme som ble meldt savnet fredag kveld.

To personer bekreftet døde etter vannscootertur ved Hvaler

Foto: Fredrik Hagen

Innsatsleder Rolf Listrøm bekreftet til VG lørdag morgen at det var gjort funn av to omkomne i sjøen. Rundt 13.30 bekrefter operasjonsleder Ronny Samuelsen at det er de to savnede mennene i 30-årene som har blitt funnet.


Foto: Fredrik Hagen

En leteaksjon pågikk siden fredag kveld etter at de to mennene ble meldt savnet etter en vannscootertur.


Foto: Fredrik Hagen

Haakon Alexander Grøttum i den frivillige organisasjonen Beredskapsbåten Østfold var lørdag morgen med på å koordinere søket etter de to savnede. Han er nær venn av en av deltagerne på hytteturen de to omkomne deltok på, og ble ringt da de ikke returnerte som avtalt til hytta.


– Jeg har fått vite at de hadde grillet, og deretter dro ut på sjøen en tur. To av gutta skulle fylle bensin på vannscooteren, mens de andre dro tilbake til hytta med båt. Etter det har det gått galt på et tidspunkt. Rundt 9-tiden hadde de ikke kommet tilbake, og da fikk jeg en telefon av en kamerat av meg som var på hytteturen, forklarer Grøttum.

Foto: Fredrik Hagen


Foto: Fredrik Hagen

Politiet bekrefter at det er samme informasjon som de har fått i forbindelse med de siste observasjonene av de to omkomne.

Mer om

  1. Politiet
  2. Hvaler
  3. Østfold

Flere artikler

  1. Politiet søker etter savnede Ørjan (25) i gruver

  2. Mener nye retningslinjer er uklare for ungdommene

  3. Høyesterett forkaster anke: Tom Hagen løslates

  4. Flere hjemmefester i Bergen

  5. Folketall doblet i hyttekommuner